– Ett flott tiltak

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

66 lag forberedte seg til jul med å delta i KIL Fotballs julecup. Det var bare blide fjes å se, og «alle» syntes det var bra med en cup før jul.

Noen av de som gledet seg over fotballcup i desember var trenerne Torstein Delbek og Tor Karlsen, samt spiller Mattis Fjellskogen i fra Nord-Odal.

– Dette er veldig allright og moro for ungene, sier Delbek.

Den andre treneren Tor Karlsen sier at de er fornøyd med å ha en innendørs cup, også med tanke på hvordan været var utendørs lørdag.

– Det er fint å være inne i dag, været ute er ikke det beste. I tillegg er det et fint arrangement. Det er i tillegg positivt at alle hadde på laget hadde mulighet til å være med.

For Mattis ble det en fin scoring også. Det var noe han hadde lyst til å fortelle om.

Først så sentra kompisen min til meg og da løp jeg oppover. Jeg hadde trua og da bare mælte jeg til med en tupp, og da ble det et høydeskudd som keeperen ikke rakk opp til, og da ble det plutselig mål, sa de ferske målscoreren.

Flere bilder:

[slideshow_deploy id=’3831′]

 

Savnet jentene

Geir Magne Andersen i fra KIL Fotball forteller at det var mange innom Kongsvingerhallen lørdag.

– Her er det et yrende liv med 66 lag i fra Akershus, Oppland, Sverige og Kongsvinger-regionen. Det er viktig for oss å holde fotballen i gang også på vinteren, men samtidig er vi opptatt av at man skal holde på med andre aktiviteter. For eksempel er det ingen jentelag med i år, de holder nok på med andre aktiviteter i dag. Det er helt fint, allsidighet er viktig, sier Andresen.

KIL lederen innrømmer at det er en del å holde styr på, men at man etterhvert er blitt så rutinerte at arrangementet går bedre og bedre for hvert år.

– Vi begynner å bli vant til dette. Det er blitt noen turneringer etter hvert og det går mye på rutine. I tillegg er det mange fantastiske frivillige som stiller opp. Det er personer vi ønsker å sende en stor takk til, sier han til slutt.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

– Ett flott tiltak

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var