Et lokalt lag med hjertet i Grue

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Et lokalt lag med hjertet i Grue
Foto: Vegar Bjørge

Grueturneringen er i full gang og en liten gjeng gutter var samlet ved bane 21, og ettersom de var kledd i grønt, regnet undertegnede med at de var lokalkjent. Jeg tok selvfølgelig ikke feil – Grue G08 et lokalt lag med hjertet i Grue som allerede var godt i gang med cupen og hadde rundspilt en motstander med 11-0. Kanskje de ble litt vel høye på pæra, for kamp to endte med et knepent 3-4 tap. Det virket ikke som det gjord noe særlig, for humøret var på topp og de gledet seg til kvelden.

Diskotek blir kult, men vi er ikke så interessert i jenter egentlig. Vi bare ser litt på dem, sa Simen, Linus, Kristoffer, Emil, Nikolas, Gaute og Magnus i munn på hverandre.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

De var enige om at det var mye som var moro med cup, og selvfølgelig synes de fotball er kult. Likevel er karuseller, folkelivet, kiosk, pølser og det at de kan være litt lenger oppe, enda viktigere. Tøffe gutter er på jakt etter kule jenter, tenker nå jeg, men det er visst ikke helt tilfelle. Og når jeg spør hvilket lag de holder med, roper nesten alle Grue. Snakk om lokalpatrioter. Likevel er det også en og annen som liker Real Madrid og Barcelona. Spanske fakter kan man også se på banen, der de dribler motstanderne opp på tribunen. Her har man helt klart en del a-lags spillere om noen år.

De trener flere ganger i uka i tillegg til å spille fotball på skolen. Likevel er ikke fotball alt, og endelig er det noen som sier at jenter også betyr litt. Da hadde glomdalsfotball.no sin utskremte litt rett likevel. Jeg ønsker gutta lykke til videre, og håper de ikke holder det gående for lenge utover natten. Det er en fotballdag i morgen også.

Et lokalt lag med hjertet i Grue

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var