– En fin opplevelse

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

129 lag satte hverandre i stevne, og 1,5 tonn med poteter gikk med da Matrand Cup gikk av stapelen.

Den populære cupen hadde i år funnet litt tilbake til røttene, når man spilte alle kampene på Matrand. Arrangementet så ut til å gå som det skulle og mange koste seg på cup. Blant dem KILs J2009.

– Det å delta her på Matrand er en god opplevelse for oss. Vi stille med tre lag her og det ser ut til att alle har det hyggelig, sier trener Patrick Holtet,

Han forteller videre at det å delta på cup ofte er mest for det sosiale skyld når man er ni år, men forteller også at de unge håpefulle er flinke til å være tilstede når det er kamp.

– Selv om det for det meste er en sosial greie for oss, så er jentene flinke til å spille fotball da det er kamp og flinke til å være sosiale før og etter kampen, fortsetter han.

Gode på markedsføring

Han er også full av lovord om arrangøren.

– De er flinke og det er en grunn til at så mange lag er med i cupen. I tillegg får man møte noen lag man ikke møter i serien ellers, og det er jo veldig hyggelig, forteller treneren.

For mange er cupen på Matrand mer en bare fotball. Også potetmosen står i sentrum, og har etterhvert blitt berømt som den såkalte Matrand-mosen. Selv om cupen gikk av stapelen på bare ett sted i år, så betø ikke det at potetskrellerne fikk fri i forkant.

– Det går med 1 500 kilo med poteter, så det er nok å gjøre for de som skreller disse, sier turneringens leder Arild Nylend.

Potetmos tilbudet var også noe som KIL J2009 valgte å benytte seg av.

– Jeg tror de fleste var innom å i hvert fall smakte på den. Det hører liksom med til å delta, at det også blir litt pølse og mos. Det er jo også en fantastisk markedsføring. Fotball og mos, avslutter Holtet.

Ikke alle lagets spillere hadde anledning til å delta i cupen, men 20 jenter i fra 2009 laget var i aksjon denne helga.

[slideshow_deploy id=’3285′]

– En fin opplevelse

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var