En drøm har blitt virkelighet

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Rune Skasberg i aksjon for Grue på 90-tallet. 
Rune Skasberg i aksjon for Grue på 90-tallet.

– Jeg har de siste årene drømt om et lokalt nettsted med fokus på barn- og ungdomsfotball – en drøm har blitt virkelighet, sier Rune Skasberg, ideskaperen av Glomdalsfotball.no.

– Selv om prestasjonene til lokale a-lag varierer, er det alltid engasjement og positivitet i barnefotballen. Som godt over middels fotballinteressert, og veldig opptatt av spillerutvikling ser jeg at det er i de yngre rekkene vi må satse. Vi skal bringe videre de gode historiene som skaper engasjement, positivitet og inspirasjon til alle fotballglade i distriktet. Vi må fremsnakke alt det gode i lokalfotballen, sier Skasberg entusiastisk.

Som gründer var ikke veien så lang for Skasberg. Sammen med gjengen på Guru Utvikling har ideen om Glomdalsfotball.no fått utvikle seg de siste månedene.

Vi har to lokale cuper i distriktet nå i august. Både Matrand-Cup og Grueturneringa samler tusenvis til ekte fotballglede. Vegar Bjørge, mangeårig fotballentusiast i Eidskog, skal lage reportasjer under disse turneringene.

– Vi vil bruke erfaringene fra disse turneringene til å videreutvikle Glomdalsfotball.no, sier Skasberg. Han ser for seg en portal der både klubber, lag, trenere og ildsjeler vil omtales. Og der ingen nyhet er for liten. For lokale bedrifter vil det også komme muligheter for synlighet.

– Hvis vi får engasjerte lesere fra 10-80 år har vi lykkes, sier Skasberg. For bestemødre liker å heie på 10-åringene. Og 10-åringen vil gjerne lese tips om hvordan de kan bli like gode som Martin Ødegård, sier Rune Skasberg. Som akkurat i dag er like stolt som når han debuterte for a-laget til Grue i 1994.

En drøm har blitt virkelighet

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var