Eidskog G19 i A-sluttspill

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Eidskogs G19 lag slo i dag Modum i 32-dels finale i Norway cup og er klare for 16-dels finale torsdag.

Trener Frode Delviken forteller at det føles bra å ha tatt seg til det gjeveste sluttspillet i verdens største fotballturnering.

– Jeg må si at det føles helt ok ut. Vi har hatt ei bra turnering så langt. Spillet bærer riktig nok preg av litt dårlige baner og da går det mye på innsats, og den har vært bra. I tillegg til å ha gått videre til A-sluttspillet, har vi bare sluppet inn ett mål, og det må jo være bra.forteller han.

Om målsettingen for årets turnering sier Delviken følgende:

– Vi skal gå lengst mulig og ha det moro. Vi har bare 14 mann og rullerer slik at alle får spille. Så målet er ikke noe annet enn å spille fotball og å ha det gøy.

I 32-dels finalen møter Eidskog Modum, et lag de ikke helt har kontroll på.

– Det har vi ikke, men vi har koll på Ridabu som var i pulja deres, de har vi nemlig i serien. I den pulja slo alle alle, så motstanden er overkommelig. Men da må vi ha samme innsats som til nå, og være like gjerrige bakover, forteller treneren.

Selv om de ikke har sett laget de møter før, sier Delviken at det blir bra motstand.

– De var i 8-dels finalen i fjor, så de har jo erfaring og har gjort det bra tidligere. Vinner vi kampen, så møter vi Årvoll i 16-dels finalen. Kommer vi dit er vi fornøyd uansett hvordan det går, sa Frode Delviken før kampen.

Selve kampen endte med 2-1 seier for Eidskogingene og dermed er de klare for 16- dels finale torsdag mot Årvoll. Kampen spilles klokken 10.15.

Mikael Harbosen, og Jnas Delviken scoret i kampen mot modum.

 

Eidskog G19 i A-sluttspill

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var