Drøye 40 glade jenter og gutter på «Fotballens dag» på Flisa

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Øyvind Damhaug stod bak «Fotballens dag» på Flisa og jentene var også med!

43 gutter og jenter møtte opp

Søndag var det «Fotballens dag» i regi av Flisa AIL og Flisa fotball på SolørRadioen Arena, og værgudene spilte også på lag.

– Det kom 43 gutter og jenter, det er vi veldig godt fornøyd med! De aller fleste er fra Åsnesalliansen, men det er også med noen fra Våler. Vi har delt opp deltagerne i forskjellige grupper: ei jentegruppe, ei gruppe for de aller minste som startet i vår, ei keepergruppe, ei gruppe for de som er født 2008-2009, 2006-2007 og 2004-2005, forteller Øyvind Damhaug.

Det er lov å være blid og ha det moro på fotballskole! Bak ser vi Thorsteinn Sigurjonsson

«Treningslære-guru»

Thorsteinn Sigurjonsson er fysisk trener i Elverum Håndball og ellers en treningslære-«guru» som hadde et eget opplegg for de to eldste gruppene.

– Thorsteinn har jobbet som idrettslærer på høgskolen i mange mange år og er en veldig dyktig kar, som i tillegg «brenner for» treningslære. Han er en utrolig god ressurs for oss! Han har nå kjørt økter med fokus på koordinasjon, styrke, spenst og hurtighet. Øktene er lagt opp med tanke på ferdigheter for de forskjellige ungene og det har vært populært, sier Damhaug.

Stian Aaasen, som nå er assistenttrener i Elverum fotball, var en av instruktørene.

Fikk trene avslutninger med Jonas

Øktene med Stian Aasen og toppscorer i Elverum fotball, Jonas Enkerud, var med fokus på pasninger, mottak og ikke minst avslutninger. Dagen før «Fotballens dag» hadde Jonas Enkerud, med fortid i Flisa fotball, scoret sitt 10. mål i 2.divisjon. Og hva er vel bedre enn å lære avslutninger av en toppscorer!

Keeperne fikk også gode økter med Flisa fotball sin keeper Anders Flismyren Helland.

– God giv i barnefotballen i Åsnes

I tillegg til «Fotballens dag», blir det også Tine fotballskole i august.

– Vi får se hva vi gjør til neste år, men det er mulig vi slår sammen «Fotballens dag» og fotballskolen på dette tidspunktet da. Vi er heldige som fikk med så gode instruktører nå, og det trekker jo deltagerne også at vi har dyktige instruktører. Vi er veldig godt fornøyd med oppslutningen, det er jo kamper og treninger hele tiden og det skjer mye ellers også for både for foreldre og barna. Det er også en god giv i barnefotballen i Åsnes, vi begynner å få en del gode trenere på de respektive lagene nå, sier en fornøyd Øyvind Damhaug.

Drøye 40 glade jenter og gutter på «Fotballens dag» på Flisa

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var