Brandval cup: Distriktets beste mai-eventyr

Arild Bjerke

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Turneringsleder Arild Bjerke på Brandval cup 2017. Foto: Glomdalsfotball

For 12. gang innbyr Brandval IL distriktets fotballivrige til fotballcup på distriktets beste fotballbaner. 77 lag spiller til sammen 119 kamper, og spilleglede er i sentrum på alle baner.

– Det er moro å se at folk koser seg, og her er det mye glede å spore blant både spillere, foreldre og besteforeldre, kan Arild Bjerke, leder for Brandval IL fortelle. Han er stolt av gjengen som leverer år etter år.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

Dugnadsgjeng som står på med glede

At et slikt arrangement er mye jobb, kan man lett forstå. Her er det baner som kan brukes til golf, og man legger sin flid i å kunne levere de aller beste forhold.

– Banemesteren står på for å holde banene i best mulig tilstand, og vi klipper flere ganger i løpet av de siste dagene før cupen, forteller Arild, som ikke får fullrost baneansvarlig.

Vi har bedre baner under cupen enn det vårt A-lag får spille på, kan Arild fortelle.

I tillegg til flotte baner, har man også mange andre funksjoner som må fylles. Dugnadsgjengen teller rundt 80, og det er en fin miks mellom de forskjellige idrettsgruppene i Brandval. I tillegg stiller lag og foreninger i bygda opp med både penger og dugnadshjelp.

Vi hadde ikke fått til en slik cup uten en ivrig dugnadsgjeng, og jeg må få skryte av lag og foreninger i bygda som står på for å få cupen til å bli en suksess, fortsetter Arild.

Sponsorer som stiller villig opp

I tillegg til dugnadsgjengen har man også sponsorer som stiller villig opp for Brandval Cup. Hovedsponsor av cupen er Bergene Holm AS, og Brandval Cup er stolte av at bygdas desidert største arbeidsgiver er med som bidragsyter. I tillegg er det mange som har lokal tilhørighet som støtter opp økonomisk, for å få dette til å bli en minneverdig opplevelse for distriktets fotballunger.

Værgarantist

Når du skal ha et arrangement som Brandval Cup, er du også avhengig og ha værgudene på din side, og det har virkelig gjengen i Brandval IL. Fortsatt husker de den ene regnskura som varte i noen få timer, lørdag morgen for noen år siden. De første kampene gikk i vått vær, med våte spillere som resultat.

I år fantes det ikke antydning til regn i lufta, og når Glomdalsfotballs utsendte parkerte bilen på parkeringsplassen, ble han møtt av varme og solkremlukt i lufta. Godt over 20 grader hele dagen og en fantastisk lørdag og spille fotball på.

 

Brandval cup 2017 med fine premier. Foto: Glomdalsfotball

Påmeldingskontigent som går til premier

Stort sett alle pengene som blir tatt inn i påmeldingsavgift går til spillerne.

Vi gir bort hele påmeldingsavgifta i premier til spillerne, og har i år ca 60-70 kr som spillerne får i premier når de er ferdige med sine kamper. Dette er da pokaler, medaljer og en liten gave fra våre sponsorer. Vi er stolte av å kunne gjøre det på denne måten, og Brandval Cup er for barna som spiller fotball. Vi skal ikke tjene oss rike på dette her, avslutter en stolt og fornøyd Arild.

 

Brandval cup: Distriktets beste mai-eventyr

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var