Den fabelaktige frivilligheten

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Sander IL i gang med oppføring av nytt klubbhus, og de frivillige står for flotte baner!

Tor Egil Pålerud, leder av Sander IL, mener at opptil flere målsetninger er oppnådd denne sesongen.

– For det første har vi god økonomistyring. For det andre videreutvikler vi og holder anlegget vårt i orden med godt vedlikehold og god drift. Det er kjempeviktig! For det tredje har vi investert i ny snøscooter, som vil glede alle de som er glade i å gå på ski. Vi er jo så heldige å ha egen hytte i idrettslaget vårt: Grønlien skihytte.

Med hjertet på rett plass

– Men det jeg er aller, aller mest stolt av, som leder for idrettslaget, og som egentlig kommer foran alt annet er at vi klarer å opprettholde den dugnadsinnsatsen vi har blant foreldre og foresatte samt andre interesserte som har et hjerte for Sander Idrettslag. Folk som ønsker å bidra enten det gjelder ski, fotball, bingo eller hva som helst av det vi driver med. Den frivillige innsatsen er mer enn gull verdt! Uten den kunne vi bare gitt opp. Den årlige Sanderdagen er et godt eksempel både på den fantastiske frivilligheten og et svært veldrevet idrettslag.

"Gamlekara" fra Sander IL på besøk
«Gamlekara» fra Sander IL på besøk

 

Å få flere i aktivitet

– Hva er hovedfokus for tida?

– Vårt hovedfokus er å legge til rette for å få flere barn og unge i aktivitet. Jeg tenker en del på hva som skal til, hvilke strategier vi bør legge for å oppnå dette. Vi har jo nylig investert i et flott klubbhus. Der har vi muligheter for å få til mer aktivitet, og det behøver ikke være kun idrettsrelatert. Utfordringen ligger i å få barna ut av den virtuelle virkeligheten og inn i den reelle. Jeg tror ikke vi er alene om dette.

Du vil kanskje også lese: Jo Inge Høiland – tro, treningsvilje og tålmodighet

Våre supportere i Sør-Odal:

[slideshow_deploy id=’4411′]

Vi trenger flere supportere i Sør-Odal. Vil din bedrift bidra? Klikk her.

 

Alle samlet på ett sted

Etter at grendeskolene ble nedlagt i Sør-Odal, er alle elevene samlet på Nye Glommasvingen skole, som ble åpnet nå i høst.

– Kanskje vi må tenke annerledes for å få de unge inn i fotballverdenen, gjøre det mer lystbetont. Jeg synes det er flott at grendene har sine egne idrettslag. Det skal vi beholde. Men kanskje kan det være letter, rent praktisk også, å få til noe mer samarbeid nå som alle elevene går på samme skole og i større klasser.

Den fabelaktige frivilligheten

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var