Bronselaget Skarnes IL/Slåstad IL G13

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Skarnes-Slåstad G13 får sin bronsjemedalje på Grueturneringen 2017.

Skarnes IL/Slåstad IL G13 overrasket alle, og kom helt til semifinalen i A-sluttspillet i årets Grueturnering. Der ble det knepent tap mot sterke Ottestad, men gutta er kjempefornøyde likevel.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

På veien til semifinalen beseiret Skarnes IL/Slåstad IL G13 i tur og orden Driv, Ull/Kisa og Biri i gruppespillet, og slo hjemmelaget Grue 2 – 1 i kvartfinalen.

Ikke verst å bli beste lokale lag i G13 klassen i 9 er fotball, sier en strålende tilfreds oppmann Håvard Neskvern.

Godt sammensveiset gjeng

Det er ikke så rart at lagmoralen er god blant de 24 spillerne i Skarnes IL/Slåstad IL G13. Under LillestrømBanken Cup på Rælingen tidligere i sommer gikk laget helt til finalen i B-sluttspillet, der det ble et knepent 1-0 tap. Også i seriespillet går det bra. Oppmann Neskvern forteller om godt oppmøte, god stemning og god stabilitet i laget.

– Vi har meldt på to lag i serien med rullering av spillerne mellom lagene. De fleste av gutta har spilt sammen siden første klasse. Noen har kommet til i løpet av årene. Fem fra Slåstad og en fra Ullern. Vi er en godt sammensveiset gjeng.

Stadig i utvikling

Håvard Neskvern er nå i sitt femte år som oppmann for laget fra Sør-Odal. Som «medoppkvinne» har han Eva Hilan, mens trenertamet består av Rune Strandseter, Guldbrand Thoner, Odd Rudsdammen og Bon Holstad. Og ambisjonene for høstsesongen er klare:

Det er å utvikle oss videre som enkeltspillere og lag. Vi er veldig fornøyd med sesongen så langt, og gutta har gjort store framskritt. Vi er et lag som har holdt sammen i mange år, og vi er i stadig utvikling.

Se bilder fra Grueturneringen her

 

Bronselaget Skarnes IL/Slåstad IL G13

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var