Brandval Cup 2017

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Brandval Cup 2017 - her illustrert av blide Brandval-jenter med premie.
Blide Brandval-jenter på en av de tidligere utgaver av Brandval Cup. Foto: Privat

Vi har vel til sammen hatt ca. 1 time regn på 11 år nå, så værgudene har vært på vår side. Det er jo uteidrett, så alt blir mye triveligere med fint vær. Det er bare å huske på solkremen! forteller Arild Bjerke i Brandval IL.

Den 27. mai er det klart for Brandval Cup for 12. året på rad. Siden oppstarten har cupen vært en suksess med sine flotte gressbaner og kompakte kampprogram. Også værgudene har til vane å levere når det arrangeres cup på Brandval.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

Lokale og langveisfarende – like velkomne

Gjennom de 11 første årene har mange lokale lag deltatt på cupen. Også lag med lenger reisevei har tatt turen til Brandval for å teste ut de strøkne gressmattene.

Vi er mest populære for de yngste årsklassene som enda ikke ønsker overnattingscuper. Men vi har også hatt innslag fra Asker, Nybergsund og Ridabu. I fjor hadde vi 69 påmeldte lag, noe som var rekorddeltakelse uttaler en fornøyd Bjerke.

 

Brandval Cup 2017 - Her et bilde fra en av kampene i det fine været.
Det er alltid fint vær på Brandval Cup. Foto: Privat

Strålende dugnadsånd

Brandval Cup 2017 krever mye arbeid. For Brandval, som alle andre idrettslag, er dugnadsarbeidet ekstremt viktig for og lykkes med slike tiltak. Arild Bjerke er strålende fornøyd med innsatsen som legges ned hvert eneste år.

Jeg vil trekke fram, og rose dugnadsånden i Brandval! Foreldre, bygdekvinnelaget, våre samarbeidspartnere og alle som stiller opp på en slik happening. Breddeidretten blir ikke vakrere enn dette avslutter han.

Glomdalsfotball ser allerede fram til årets turnering på Brandval, og håper vi ser deg og ditt lag der i slutten av mai på Brandval Cup 2017!

Brandval Cup 2017

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var