BLI SUPPORTER

Glomdalsfotball.no er en portal som tar for seg alt det positive som skjer i og rundt fotballen i distriktet – og det er mye! Vi presenterer og omtaler kamper, lokaloppgjør, ildsjeler, trenere, styrer, turneringer. Rett og slett gla’saker om fotballen lokalt!

Vi synes seniorfotballen får nok oppmerksomhet, men savner godt lesestoff om barne- og ungdomsfotballen i distriktet. Det er tross alt her mesteparten av kampene gjennomføres.

Siden oppstarten august 2016 har vi levert gla’historier fra hele Kongsvingerregionen, og hatt tusenvis av besøkende på våre nettsider!
For deg som privatperson
Vår portal skal aldri legges bak en betalingsmur. Derfor er vi avhengig av gaver. Ønsker du å bidra til at Glomdalsfotball.no eksisterer i 2020 og bli en supporter? Vipps oss en slant da vel!
Ønsker din bedrift å bli supporter?
For å drifte siden trenger våre journalister noen kroner i lønn. Ønsker din bedrift å støtte initiativet Glomdalsfotball.no og bli supporter? Ta kontakt med vår lagspiller, Terje Gaustad, på e-post, telefon 952 81 329 eller via kontaktskjemaet nedenfor.