Bli med på Grasrottrenerkurs i høst!

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I høst arrangerer Norges Fotballforbund (NFF) Grasrottrenerkurs i Nord-Odal. Kurset går av stabelen på Prestberget idrettsanlegg 31. oktober og 1. november, og er beregnet på alle som har et trenerverv i barnefotballen i aldersgruppen seks til åtte år.

– Alle som har et trenerverv i barnefotballen skal ha kurset som bakgrunn for å kunne gjennomføre god fotballaktivitet. Det samme gjelder de som ønsker å starte på og å gå videre på NFFs utdanningsstige, sier kretsansvarlig for trenerutvikling i NFF Indre Østland, Eivind Sollie.

Viktige tema blir belyst

Grasrottrener, delkurs 1 er et av flere kurs som NFF arrangerer for å høyne kvaliteten på barne- og ungdomsfotballen. Kurset består av tre deler, og tar i alt 16 timer. Disse temaene blir belyst i løpet av kurset:

Barnefotballens verdigrunnlag og konsekvenser for deg som trener, laget og klubben.

Klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet – sammen.

Hvordan holde barna i flytsonen.

Treneren som veileder, samt NFF Skoleringsplan 6–8 år.

Du vil kanskje også lese: Grue kjapt ute med tiltak

Tre moduler

– Delkurs 1 består av tre moduler som hver er satt sammen av e-læring, klasseromsundervisning og praksisøkt på feltet. For at du skal få fullt utbytte av kurset, er det viktig at du gjør oppgavene og følger opplegget. På den måten møter du godt forberedt til kurssamlingene og vil kunne være en positiv bidragsyter på samlingene. Det gjør også at vi kan bruke mer tid på praktiske øvelser ute på treningsfeltet, sier Eivind Sollie.

Kurset koster 700 kroner, og du kan melde deg på helt frem til kursstart.

Klikk her for påmeldingsskjema.

Foto: Remy Uteng, NFF Indre Østland

Bli med på Grasrottrenerkurs i høst!

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var