Ble årets lokale fotballmamma

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Linda Grønnerud i fra Eidskog Fotball og Matrand IL ble stemt fram til å bli den lokale vinneren av Obos-liga klubbenes kåring av årets fotballmamma. Selv er hun ikke så glad i rampelyset.

– Det er jo en kjempe-ære og det er overveldende, men jeg er ikke veldig glad i oppmerksomheten. Likevel varmer det jo at noen synes at jeg gjør en ok jobb, sier hun til glomdalsfotball.no.

Hennes rolle i fotballen har gjennom en årrekke vært å bistå som trener for lagene til sine barn.

– Jeg har jo tre barn som alle er aktive fotball-sparkere, og jeg har trent alle. Det begynte med eldstemann da han gikk i barnehagen. Han var vel rundt 3-4 år da vi begynte å lea litt. Siden har det jo bare fortsatt med alle tre. Han eldste trener jeg ikke lenger nå, men jeg er aktiv på G14 og J11, fortsetter hun.

Hun er som sagt overveldet over å ha blitt stemt fram, og litt usikker på hvorfor det var nettopp henne som stakk av med seieren.

Oppturer og nedturer

– Det er mange mammaer som fortjener å ha denne tittelen, så det er jo en ære at noen synes at jeg fortjener den. Jeg ser vel egentlig ikke helt hva jeg gjør i forhold til andre, sier Linda.

Gleder du deg til finalen?

– Hehe, jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg synes som sagt at det var en kjempe-ære å vinne her i denne regionen, også tenker jeg at det er det som betyr mest for meg og har forsåvidt ingen tanker om det videre. Det er nok veldig mange bra kandidater, så vi får være fornøyd med den kåringen som har vært, forteller hun til oss.

Da er det lettere å snakke om de to lagene hun trener til daglig.

– Det har vært litt opp og ned denne sesongen. Vi har ett kjempestort J11 kull som gjør at når vi spiller 7-er så blir det litt lite spilletid. Det er noe vi tenker å gjøre noe med i forhold til neste år. På G14 har vi det motsatte problemet, der vi har slitt litt med å ha nok spillere. Alt i alt har det vært opp og nedturer, og det er vel slik det skal være, avslutter årets lokale fotballmamma.

For å være med å stemme fram Linda til Årets fotballmamma i Norge, kan man følge linken på kil.no

Ble årets lokale fotballmamma

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var