Benjamin tatt ut til ny Equinor talentleir

Benjamin Thoresen Faraas

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Benjamin Thoresen Faraas

Benjamin Thoresen Faraas er på nytt tatt ut til Equinor talentleir for gutter. Han er plukket ut på et av to sidestilte landslag for gutter 14 år. Talentleieren gjennomføres i Porsgrunn 24. – 28. juni.

 

Landets største talenter

Uttaket er nettopp presentert på fotball.no, og det er G16-landslagstrener Gunnar Halle, G15-landslagstrener Jan Peder Jalland og fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland som står for uttaket.

– Noen er her for første gang, mens andre er på vei til sin tredje samling i Porsgrunn. Felles for alle er at de er vurdert til å være blant landets aller største talenter. De har overbevist mange på veien for å bli tatt ut, og vi har tatt ut disse spillerne fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter», sier fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland.

Vi gratulerer nok en gang Flisagutten og alle i Åsnes med en ny stor anerkjennelse.

Les hele pressemeldingen og troppene på NFF sine sider her.

 

Du vil kanskje lese: Benjamin Thoresen Faraas – Flisagutt på Landslagsskole

 

Benjamin tatt ut til ny Equinor talentleir

More To Explore

Aktuelt

Optimisme og håp i Sander

Gro Merete Andersson er leder i Hovedlaget Sander IL. Hun forteller om utfordringene de har hatt etter at Covid-19 ble en realitet. – Jeg har

Eidskog

Bli med på Grasrottrenerkurs i høst!

I høst arrangerer Norges Fotballforbund (NFF) Grasrottrenerkurs i Nord-Odal. Kurset går av stabelen på Prestberget idrettsanlegg 31. oktober og 1. november, og er beregnet på