Bare fortsetter å vinne

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
DEBUTERTE MED SCORING: Debutant Sajad Parwany (til venstre) scoret kampens eneste mål mot Brumunddal. Albert Nyborg var banens beste.

Sist vi skrev om Åsnesalliansen G16 hadde de vunnet 5 strake seire i G16 Elite, nå har antall seire på rad vokst til 7!

– Det har gått over all forventning i høst! Vi driver med spillerutvikling og har hatt et givende samarbeide med A-laget til Flisa fotball. Det er 10 spillere som har vært alt fra fast på A-laget til å være med å trene en dag i uken, dette er bare positivt for spillerne. Det har medført at vi ikke alltid har kunnet disponere de beste spillerne på trening og kamp, noe som er vanskelig i mindre lag som Åsnesalliansen. Bredden er mindre her enn i Elverum, HamKam og Lillehammer, forteller Lars Mathisen som er en av trenerne.

Har vært en kanonsesong

Det gjenstår nå 2 kamper av sesongen, og med seier i én av de blir Åsnesalliansen vinnere av G16 Elite.

– Ettersom vi ikke alltid har de beste spillerne tilgjengelig, hadde vi en målsetning om å ta flere poeng enn de 13 poengene vi tok i vårsesongen. Nå står vi her med 21 poeng før de to siste kampene mot Lillehammer og Elverum! Med seier i en av dem er vi vinnere av G16 Elite, men det har uansett utfall av de to siste kampene vært en kanonsesong, smiler Mathisen.

VINNER OG VINNER: Åsnesalliansen G16 fortsetter å vinne. Fra venstre Sebastian Østensen, Oliver Sandberg, Knut Erik Kjos og Filmon Goitom var fornøyde etter 4-2 mot Vind.

Tenker allerede på neste år

De fleste spillerne er født 2003, og det betyr at de også kan spille G16 neste år.

– Vi håper at Geir Arne Valby fortsetter som hovedtrener neste år, han har kommet inn og gjort en imponerende jobb! I og med at de fleste spillerne er 2003-gutter, fortsetter de som G16-spillere neste år. Vi tar vel som vanlig fri ei uke etter siste kamp den 27 oktober, da vil de i gang igjen. Det er en fantastisk treningskultur innad i gruppen!, forteller en fornøyd Mathisen.

Nest siste hjemmekamp på søndag

Det gjenstår altså 2 kamper av sesongen, og begge skal spilles hjemme på SolørRadioen Arena.

– Det var masse tilskuere sist hjemmekamp mot Raufoss, og vi håper på enda flere førstkommende søndag klokka 15.00 mot Lillehammer. Det går mange år mellom det er så høyt nivå på G16 i Solør, avslutter Lars Mathisen i Åsnesalliansen G16.

Bare fortsetter å vinne

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var