Til semifinalen i Briskebyturneringa

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Åsnesalliansen med ei pustepause under helgas Briskebyturnering

Flisa /Kjellmyra/Hof/Flisa fotball G16, eller Åsnesalliansen som de kaller seg, imponerte stort under Briskebyturneringa på Hamar.

– Sportslig har det vært ei kjempehelg! Vi ble nr to i gruppen på målforskjell og slo blant annet Stange 5-2 og Vang med 4-1. I kvartfinalen møtte vi HamKam rekrutt og dominerte totalt, men fikk ikke uttelling på sjansene. 5 minutter før slutt scoret plutselig HamKam og mange på sidelinjen trodde nok at det var game over. Men ikke gutta på banen, de trykket på og scoret to mål før dommeren blåste av, forteller Lars Mathisen.

Odd Egil Skolegården og Morten Libekk koste seg også på Briskebyturneringa.

Mange fryktet stygge sifre mot HamKam interskrets

Semifinalen mot HamKam interkrets skulle bli tøft for Åsnesalliansen.

– I semifinalen møtte vi HamKam interkrets, som hadde vunnet sine fire første kamper med tilsammen 28-0! Det var nok mange som fryktet at det kunne bli stygge sifre, men gutta spilte utrolig disiplinert og frustrerte HamKam i store perioder av kampen. Det ble likevel et 0-1 tap, men gutta gikk av banen med hodet hevet og stående applaus fra ei stor foreldregruppe, forteller Mathisen.

Mer enn bare fotball

Ei fotballturnering er ofte litt mer enn bare fotball, spesielt for G16-lag.

– Sosialt har gutta hatt det topp med fotballen som det naturlige midtpunkt, men også konsert og flørting med jenter både fra Fredrikstad, Drøbak og Oslo. Jeg må også til slutt få nevne at vi har verdens beste foreldregruppe, som har støttet gutta fra morgen til kveld, sier en fornøyd Lars Mathisen.

Godt og varmt under Briskebyturneringa på Hamar i helga.
Til semifinalen i Briskebyturneringa

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var