Flisa /Kjellmyra/Hof/Flisa fotball G16 kvalifisert som eneste lokale lag til Elite

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Ferdig med siste trening før alvoret startet mandag mot Hamkam.

Flisa /Kjellmyra/Hof/Flisa fotball G16-lag er det eneste lokale laget som har kvalifisert seg til spill i Elite i vårsesongen

Kvalifiseringen til Elite endte med seire mot Ottestad og KIL, det ble uavgjort mot HamKam og tap mot Elverum. I vårsesongen skal de møte HamKam, Elverum, Follebu/Gausdal, Gran, Ottestad, Vind, Lillehammer, Raufoss og Brumunddal.

Har trent 4 dager i uka siden oktober

Hovedtrener Geir Arne Valby, har med seg Morten Libekk, Odd Egil Skolegården og Lars Mathisen.

– Vi har 27 spillere i stallen, og har trent 4 dager i uka siden oktober. Vi har fått inn en kultur hvor det er moro å trene! På trening har vi fokusert mye på igangsettingsfasen, bearbeiding og bevegelser i oppspillfasen. Det er første året 2002 og 2003 spiller sammen, og det har gått veldig bra, forteller Lars Mathisen.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Samarbeidslaget er nå kvalifisert til Elite i vårsesongen

– Målsettinga er å spille Elite også til høsten, av 10 lag er det 2 som rykker ned. Målsetningen er kanskje litt defensivt, men stammen i laget består i stor grad av 03-spillere i motsetning til de fleste motstandere som har overvekt av 02-spillere. I tillegg er flere av spillerne aktuelle for A-lagsspill, noe som gjør at de ikke alltid er tilgjengelige på G16, sier Mathisen.

Trenerne Geir Arne Valby (til venstre) og Morten Libekk sammen med to av spillerne, Sebastian Østensen og Noa Mathisen.

Mandag kveld var det seriestart hjemme på SolørRadioen Arena mot HamKam rekrutt

– Vi fikk en marerittstart og lå under 1-3 allerede etter 15 min, noe som stod seg omgangen ut. For store avstander mellom ledd gjorde at vi hadde problemer med et HamKam som slo mye langt. Vi snudde kampen og vant 4-3 etter en veldig bra andreomgang! Vi kunne og burde ha scoret 7-8 mål, forteller Lars Mathisen.

 

Flisa /Kjellmyra/Hof/Flisa fotball G16 kvalifisert som eneste lokale lag til Elite

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var