Åsnesalliansen G16 fortsetter å imponere

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

G16-laget til Flisa AIL/Kjellmyra/Hof/Flisa fotball, eller Åsnesalliansen som de blir kalt, er fortsatt ubeseiret i Elite i høst med 5 strake kamper uten tap. Søndag ble det 1-0 over Raufoss hjemme på SolørRadioen Arena.

5 STRAKE SEIRE: Åsnesalliansen G16 fra årets Norway Cup.

Raufoss skapte ingenting i åpent spill

Trener Lars Mathisen er imponert over det defensive gutta viste på søndag.

– En dårlig toppkamp hvor det taktiske blir avgjørende. Raufoss er veldig gode offensivt, de har scoret 77 mål på sine 22 obligatoriske kamper. I denne kampen kommer de til en målsjanse etter dødball. I åpent spill klarer de ikke å skape noenting, defensivt er vi veldig gode! Fremover på banen skaper vi 6-7 store sjanser, stort sett ved enkeltprestasjoner. Det var pasning som utløste løp, ikke motsatt. Vi slet med å få satt opp kantene rettvendt og sentralt var vi ikke gode på å komme etter i Raufoss sin sekstenmeter, sier Mathisen om søndagens kamp.

HAR IMPONERT: Benjamin Thoresen Faraas, en meget talentfull 2005-gutt, har imponert på G16 laget til Åsnesalliansen.

– Stor fysisk utvikling

Mange av spillerne er 2003-gutter, mens motstanderne er stort sett 2002-gutter.

– En av de store forskjellene på laget nå kontra vårsesongen er den fysiske utviklingen til laget. Vi møter mange lag som består i hovedsak av 2002-gutter, vi har en stor overvekt av 2003. De 2002-gutta vi har med, har vært desto viktigere i forhold til hvor den fysiske lista ligger på trening. De yngre guttene på laget vinner i dag mange dueller de hadde tapt for fem måneder siden! sier en fornøyd Mathisen.

4 kamper igjen av sesongen

Spillerne har det moro sammen på fritiden også forteller Mathisen.

– Vi leder tabellen, men har igjen de tre tøffeste motstanderne i løpet av de fire siste kampene. Uansett hvordan det går til slutt kan guttene være stolte av sesongen! Da vi dro i gang for snart et år siden var trenerteamet veldig usikre på hvordan det ville gå, nå er vi med i kampen om å vinne G16-Elite. Det er 36 gutter i stallen som har det morsomt med fotballen og sammen på fritiden. Det er det viktigste, men gode resultater hjelper på humøret, smiler Mathisen.

Målsetningen etter å ha kvalifisert seg til Elite i vårsesongen, var å få spille Elite også til høsten. Det kan man jo si at gutta har klart med glans!

Hovedtrener er Geir Arne Valby, han har med seg Morten Libekk, Odd Egil Skolegården og Lars Mathisen.

ÅSNESALLIANSEN G16 FORAN SESONGEN: Fra venstre bak Theodor Taihaugen Framaas, Vebjørn Lundal, Knut Erik Kjos, Anders Berggren, Henrik Embretsen, Noa Mathisen, Mattis Skoglund, Petter Kørra og Oliver Sandberg.
Fremre rekke fra venstre Sifatula Nori, Evald Øwre, Mats Heggelund, Philip Pildal, Marius Myrvang, David Libekk og Lars Kørra. Liggende foran Patrik Kristoffersen.

Resultater så langt i høstsesongen:

23. august: Åsnesalliansen G16 – Kongsvinger KIL G16-1 4-1

9. september: Follebu/Gausdal G16 – Åsnesalliansen G16 1-4

24. september: HamKam G16 rekrutt – Åsnesalliansen G16 0-2

30. september: Nes/Moelven G16 – Åsnesalliansen G16 2-4

7. oktober: Åsnesalliansen G16 – Raufoss G16-1 1-0

Gjenstående kamper:

14. oktober: Vind G16-1 – Åsnesalliansen G16

16. oktober: Brumunddal G16-1 – Åsnesalliansen G16

21. oktober: Åsnesalliansen G16 – Lillehammer

27. oktober: Åsnesalliansen G16 – Elverum G16-1

 

Åsnesalliansen G16 fortsetter å imponere

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var