Åsnesalliansen G13 klare for finale i uoffisielt NM!

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Samarbeidslaget Åsnesalliansen G13 spilte lørdag formiddag semifinale i Adidas cup (uoffisielt NM) på Vardal idrettspark på Gjøvik. Motstanderen var Sprint Jeløy og det endte med en knallsterk 4-0 seier! Nå er det finale søndag formiddag, motstander blir Korsvoll som slo Strømsgodset 5-2 i den andre semifinalen. Det blir satt opp gratis supporterbuss med avreise fra Flisa klokka 08.00 søndag morgen!

TIL FINALE; Åsnesalliansen G13 er klare for finale i årets Adidas Cup (Foto: privat).

Åsnesalliansen G13 fortsetter sine gode prestasjoner og imponerer stort i Adidas cup. 1. september slo de FK Fyllingsdalen 3-1 i kvartfinalen som ble spilt i Ål i Hallingdal. Lørdag formiddag var Sprint-Jeløy som var motstandere i semifinalen på Gjøvik, og det ble det til slutt imponerende 4-0 seier!

– Spiller god fotball

Trener Øyvind Damhaug er stolt av gutta sine.

– Dette er jo selvsagt veldig morsomt! Det var ingen fare med mangel på motivasjon eller tenning i forkant av kampen! Det viktige for oss var å slippe ned skuldra og det klarte gutta veldig bra. Alle hadde en god dag og da blir resultatet ofte bra også. Vi spiller god fotball i dag og vi møtte et veldig spillende lag i Sprint-Jeløy også. Det var egentlig en motstander som prøvde det samme som oss og det er bra at begge lag vil spille fotball. Nå sitter vi med en god følelse og gutta er veldig glade, smiler Damhaug.

Søndag kl. 1030 er det klart for finale mot Korsvoll på Vardal idrettspark på Gjøvik.

– Korsvoll slo Strømsgodset 5-2 i sin semifinale og det blir en tøff motstander. De er litt som oss, det er en kompisgjeng som går i samme klasse og har spilt fotball sammen lenge. Det er et spillende lag og et samspilt lag. Finalen blir selvsagt spennende, men vi har trua vi! Det er et godt lag vi skal møte, men det skulle bare mangle da vi har kommet til finalen i uoffisielt NM, sier Damhaug.

Settes opp gratis supporterbuss

Nå har laget fått på plass en supportbuss, som har avreise fra Flisa søndag morgen.

– Åsnes kommune og Flisa AIL sponser buss, så vi kan få med en størst mulig heiagjeng til finalen! Det blir avreise fra Bjørkheim klokka 08.00 og finalen starter klokka 10.30. Ordfører Ørjan Bue blir også med på bussen. Det er allerede reservert 10 plasser av totalt 48, så her er det først-til-mølla som gjelder! Påmelding gjøres til meg enten på SMS, Facebook, Messenger eller epost, sier Gina M. Thoresen Faraas.

Åsnesalliansen G13 klare for finale i uoffisielt NM!

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var