Åsnes G2005 storspilte mot de beste

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Åsnes G2005
En glad og fornøyd gjeng fra Åsnes kom helt til finalen i Holmen Elite Cup – cup’en for de aller beste lagene i Norge.

Åsnes G2005 deltok denne helgen på Holmen Elite Cup i Oslo, og gjorde sine saker mer enn godkjent. Lørdagen resulterte i storspill, og seier mot blant annet Lillestrøm og Vålerenga. På søndag ble Vidar slått i semifinalen, før Lørenskog til slutt ble for sterke i finalen.

Sterk prestasjon

At Åsnesgutta har gjort seg bemerket gjennom helga er det ingen tvil om. Det å komme helt til finalen i en turnering med lag av dette kaliberet er enormt sterkt.

Vi er veldig fornøyd med helga, både når det kommer til det sportslige og den sosiale biten. Vi har møtt flere gode lag og tar med oss gode referanser videre. Samtidig er det veldig gøy å se at vi kan hamle opp med så store klubber som vi gjør» forteller trener Øyvind Damhaug.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Unik treningskultur

På spørsmål om hvorfor han tror laget har levert så sterke resultater gjennom denne helga er ikke treneren i tvil.

Vi har fått en unik treningskultur i denne gruppa. Oppmøtet på trening og kamper er upåklagelig, og det trenes i tillegg mye egentrening. Det er ingenting i fotball som kommer gratis, og det er morsomt å se at jobben vi legger ned betaler seg»

Fin helg for gutta

Ei helg på cup innebærer langt mer en bare fotballkamper. Hele gjengen fra Åsnes var fornøyde med helgens opplegg, og Holmen IF som arrangør.

Vi har overnattet på skole, fått god mat og blitt tatt godt hånd om hele helga. Arrangementet i sin helhet har vært veldig bra!» avslutter Damhaug.

Videoklipp fra finalen mot Lørenskog ligger ute på Youtube, og kan finnes på følgende adresser: https://www.youtube.com/watch?v=lLw4-FSH1hk&feature=youtu.be og https://www.youtube.com/watch?v=BuyRriVKXUs&feature=youtu.be.

Det er alltid gøy når lokale hevder seg, og leverer gode prestasjoner ute på banen. Vi gratulerer Åsnes G2005 med innsatsen i helgens turnering, og ønsker lykke til videre i sesongen!

Åsnes G2005 storspilte mot de beste

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var