– Artig med landskamper

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Gjennom ett samarbeid med den svenske klubben Hertzöga, ble det spilt en rekke landskamper mellom klubbenes aldersbestemte lag søndag.

– Dette er andre året vi gjør dette. I fjor var vi i Karlstad med våre lag, og i år er de her hos oss. Vi har avtalt at vi arrangerer dette annenhver gang, sier Geir Magne Andresen i KIL Fotball.

Og det var god stemning blant spillerne. Vi snakket med Mille Jonassen, Martine Kjernli Rapstad, og Hanne Sofie Thoner Andersen fra KIL J07.

– Det er veldig gøy, for vi har bare spilt mot lag som kommer i fra Norge og dette opplegget gjør at vi får spille imot noen vi ikke har spilt imot tidligere, forteller Mille Jonassen til glomdalsfotball.no.

Vinn og tap med samme sinn

Laget består av ett sted mellom 20 og 30 spillere i følge jentene, og de tre jentene vi snakker med har spilt sammen siden de gikk i første klasse. De sier det er godt fellesskap i gruppa.

– Vi spiller bra og samarbeider godt. Selv om vi taper så har vi det gøy fordi vi samarbeider så godt, det sier Martine Kjernli Rapstad.

De spilte to kamper mot jenter som var like gamle i fra den svenske klubben og Hanne Sofie var offensiv på spørsmål om hvor mange mål hun ville score.

– Jeg vet ikke ennå. Vi vinner med mye og jeg scorer kanskje en 2-3 stykk, sa hun avslutningsvis.

– Artig med landskamper

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var