Arnfinn Engerbakk – ny trener for KIL G-19

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Arnfinn Engerbakk tar over G19-satsingen i KIL Fotball.

Arnfinn Engerbakk har tatt over G-19 satsingen i KIL Fotball. Engerbakk har selv en fantastisk fotballkarriere bak seg som aktiv spiller og går til treneroppgaven for G-19-gutta med stor motivasjon.

Arnfinn Engerbakk har i tillegg vært trener for mange ulike lag de siste årene. Han har vært innom klubber som blant annet Eidskog, Grue, Trysil og Sander.

[slideshow_deploy id=’15’]

Min største motivasjon for dette oppdraget er at guttene skal få et ordentlig team rundt seg. At de blir tatt seriøst og at de får muligheten til å utvikle seg.

Arnfinn legger ikke skjul på at det er en vanskelig aldersgruppe å trene. De er i en alder hvor det skjer mye på alle arenaer samtidig, det være seg fotball, skole, framtidsvalg og lignende. Han mener selv at det var mye enklere før, fordi da var det ikke like mange valg som måtte tas hele tiden.

Skal ha det gøy samtidig som de blir bedre fotballspillere

– Det viktigste for meg er at guttene skal ha det gøy og at de hele tiden skal forbedre seg som fotballspillere. At de blir noen prosent bedre hele tiden, og at de en dag kan ta steget opp til KIL Toppfotball. Men det er ikke bare treneren sin jobb, guttene må ville det selv også.”

Tre treningsøkter i uka

Det er treninger hver mandag, onsdag og torsdag framover. Engerbakk håper at de etter hvert får til en treningsgruppe på minst 20 mann. De har hele tiden en dialog med KIL toppfotball og ønsker alltid å utvikle spillere til å komme på toppnivå.

De som vil nok, trener nok og har det gøy – de blir best!

Vi ønsker Arnfinn og KIL G-19 lykke til med fotballsesongen!

Arnfinn Engerbakk – ny trener for KIL G-19

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var