Årets Norway cup over for Nord-Odal

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Allerede i dag klokken 08.00 var det første lokale laget i aksjon i A-sluttspillet i Norway cup. Dessverre endte det med cup exit for Nord-Odal.

Trener Leif Arne Johansen forteller at de møtte ett bedre lag og at våre lokale helter aldri var i nærheten av å avansere.

– Resultatet ble stygt, men jeg tror likevel at gutta er fornøyd med uka så langt. Vi kom oss til A-sluttspill for andre året på rad og der er bra for en liten klubb. Så møter vi et lag som er bedre enn oss og vi taper 11-1, slik er det, forteller han.

Taktikken var å starte litt tilbaketrukket for å finne ut av motstanderen.

– Vi bestemte oss for å legge oss litt lavt for å finne ut hvordan de spilte ettersom vi ikke kjente noe til laget vi møtte. Da er det klart at de har mye ball og press. Pauseresultatet er 3-0 til dem, så første omgang er ganske jevnspilt. I andre omgang greier vi å skape litt og scorer ett mål og får ett annullert, men vi er litt for slappe i presset og de får lov å spille seg igjennom på samme måte hver gang. I tillegg er spissene deres veldig gode og da blir de litt for gode for oss, sier treneren.

Selv om exiten skjer via ett stort tap, mener Johansen at man har all mulig grunn til å være stolt over innsatsen.

– Vi spilte i fjor med samme lag og kom til sluttspill da også. Det hadde vært moro å kommet enda lenger, men målet var A-sluttspill og slik sett nådde vi målet. På veien dit slo vi ut Heming i går, og de har vel flere medlemmer i idrettslaget enn det vi har i hele kommunen, så jeg synes vi skal være fornøyd, avslutter G14 treneren.

Årets Norway cup over for Nord-Odal

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var