Angrepsvillige solunger

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Åsnes G13 med sterk prestasjon
Faaberg-turneringen er også arrangert i helgen, og av lokale lag leverte Åsnes G13 en sterk prestasjon. Angrepsvillige solunger spilte seg helt frem til finalen og endte til slutt på andre plass i denne prestisjetunge turneringen.

At solungene har jobbet med angrepsspill er tydelig. Hele 25 mål ble scoret av samarbeidslaget i Åsnes på lagets tre innledende kamper. Samtlige kamper i gruppespillet endte med seier, og god porsjon selvtillit ble tatt med inn i sluttspillet.

I kvartfinalen mot Jotun vartet gutta opp med festfotball og ga seg ikke før stillingen var 6-0 til solungene. Semifinalen var noe jevnere, men seieren var aldri truet og finaleplass mot Rollon Aafk var sikret.

[slideshow_deploy id=’15’]
Selv om finalen endte med tap var trenerteamet bestående av Odd Egil Skolegården, Morten Libekk og Lars Mathisen strålende fornøyd med gutta sine:

– Gutta skal ha for god og profesjonell tilnærming til hver kamp. Kort fortalt kontrollerte vi kampene og hadde mye bra offensivt spill, sier trener Morten Libekk fornøyd til glomdalsfotball.

Solungene lyktes med høyt tempo i angrepsspillet og gode avslutninger. Trener Libekk fortsetter:

– I finalen møtte vi et tøffere og mer kynisk lag enn oss. Vi mestret ikke å være gode sammen, hverken defensivt eller offensivt. Vi var litt sluttkjørte og måtte avslutte kampen med bare 6 spillere pga skader.

Avslutningsvis nevner samme Libekk at også deres andre G13-lag gjorde en god figur med godt spill og god innsats. Det gror tydeligvis godt i de yngre rekker i Åsnes.

Faaberg-turnering er en av landets største turneringer med hele 348 lag fra 7 fylker, og en andreplass er definitivt noe Åsnes G13 kan være stolte av.

Angrepsvillige solunger

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var