Alle resultater gikk i mot Åsnesalliansen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
NOEN AV BÆREBJELKENE: Bak fra venstre: Albert Nyborg og Noa Mathisen. Foran fra venstre: Oliver Sandberg og Jørgen Skolegården.

Åsnesalliansen G16 hadde kretsmesterskapet i egne hender, men tapte søndag 1-2 hjemme mot Elverum. Ettersom både Lillehammer og Raufoss vant sine kamper, endte det til slutt med 4. plass i G16 Elite.

– Vi stiller toppet lag for første gang i år. Det gjør at vi hever oss kraftig fra sist helgs tap mot Lillehammer. Elverum er et fysisk lag, med mange store spillere. Da var det viktig for oss å ha en keeper, Henrik Embretsen, som er god i feltet spesielt på dødballer i mot. Ellers har ikke Elverum noe å komme med i denne kampen før de plutselig utligner med sju minutter igjen å spille. På det tidspunktet satt de fleste og ventet på at vi skulle avgjøre kampen. Vi må da omstille og kaste alle mann frem noe som gjør at de setter 2-1 på overtid, forteller Lars Mathisen i Åsnesalliansen.

LIKE BLIDE: Dagen etter tapet mot Elverum, hadde gutta fått tilbake humøret.

– Tungt å tape en så viktig kamp

Det som kunne blitt en veldig hyggelig avslutning på sesongen, endte dermed med verst tenkelig scenario for Åsnesalliansen G16.

– Det er vannvittig tungt å tape en så viktig kamp, da stort sett alle på stadion var enige om at vi var det beste laget. Vi får gratulere Lillehammer med avdelingsseier, for de som er glad i fotball var det bedre enn at Elverum skulle vinne avdelingen, sier Mathisen.

Ingen ferie selv om sesongen er over

Selv om sesongen nå er over, så tar ikke spillere og trenere fotballferie.

– Etter møte med gutta fortsetter vi å trene tre dager i uken fremover. Det blir også samtreninger med det gode 2005-laget vi har i alliansen. Deretter blir det litt futsallturneringer før vi retter blikket mot neste sesong. Vi vil også takke publikum for fantastisk oppmøte, over 200 tilskuere på hver av de to siste kampene! Åsnesalliansen er en suksess som kanskje kan utvides til en Solør-allianse, avslutter Mathisen.

De fleste av spillerne er også i rett alder til å spille G16 også neste år, så det lover godt for neste sesong!

Alle resultater gikk i mot Åsnesalliansen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var