– Alle er bedre fotballspillere nå enn da vi begynte før jul

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Grue G19 var usikre på hvor mange spillere de hadde, men det ble etter hvert 2 lag!

Grue G19 ble etter hvert mange!

– Vi ble etter hvert mange. Da vi startet var mange usikre på om vi ville klare å stille 11’er-lag. Hele vårsesongen har vi stilt to 11-er-lag, et i 1. div med godt sportslig nivå og ett i 2. divisjon. Begge lag har vunnet flere kamper enn de har tapt. 1. laget kommer på 2. plass i 1. div og spiller dermed i en mye tøffere avdeling til høsten (Gjøvik Lyn, Otta, Søndre Land m/fl). 2. laget endte på en god tredjeplass, forteller trener Gjermund Holt.

– Enda viktigere enn resultatene er at jeg er sikker på at alle spillerne våre har hatt mange gode opplevelser og at alle er bedre fotballspillere nå enn da vi begynte før jul! I siste 1. div kamp hadde vi to G14 spillere med på hospitering, og med de to har hele 32 spillere fått spilletid på Grue G19 denne våren! smiler Holt.

Mange med veldig god utvikling

Holt mener han burde nevnt alle, men vil nevne noen eksempler på spillere som har hatt veldig god utvikling:

  • Nicolay Stolt vurderte å spille 6. div for Brandval i vinter, var litt usikker på motivasjonen. Valgte oss, fått blod på tann og trener bedre enn noen gang, og satsingen med oss gjorde at gutten kom inn på NTG fotball og begynner der i august!
  • Nico og Ola Walberg Nilssen er begge fortsatt G16-spillere, men har spilt fast i forsvaret i G19. 1. divisjon og klart seg veldig bra.
  • De to og Jesper B Holt som også er G16-alder har vært «faste på laget», men også Erik Brodahl, Even Foseid og Sigurd Frette Ødegård har fått spilletid i 1. div. Alle seks holder G16-alder og har hatt kjempefin utvikling!
  • Johan Linstad fra Kongsvinger er egentlig håndballkeeper, men har hatt voldsom utvikling som fotballkeeper hos oss. Johan har vist fremragende holding og trent godt. Han har også trent jevnlig med A-lag.
  • Henrik Vanebo gikk skadet det meste av fjoråret, men har kommet tilbake bedre enn noen gang. Henrik har topp innstilling og er et positivt forbilde for de yngre spillerne i gruppa. Henrik har sammen med Jesper også trent jevnlig med A og fått spilletid der.
  • Mattis Sorknes var litt «fotball-lei» etter fjoråret, men har hatt en strålende sesong så langt. I humør er Mattis en av våre beste spillere og veldig viktig for laget. Simen A. Strømstad er litt i «samme båt» som Mattis. Talentet er der og med de rette holdningene kan det bli riktig bra. I perioder har Simen vært veldig god for oss.
Treningsvillig gjeng!

Blir svekket fra høsten

6 spillere født 99 blir borte fra høsten, skole og/eller militæret langt unna.

– Det vil selvsagt svekke oss mye som lag. Gode spillere med god fysikk, men det betyr jo bare at yngre gutter må stå fram! Jeg vil trekke fram en 99-er spesielt, først og fremst pga holdningene. Anders Aurdahl Sundkøien er den mest pliktoppfyllende gutten jeg har trent! Alltid tidlig ute, gjør alltid sitt beste og er alltid den første til å hjelpe til da vi skal rydde utstyr! Mange har mye å lære av Anders, sier Holt.

– Helt til slutt vil jeg nevne en gutt jeg synes skikkelig synd på. Håkon Haugsbø har hatt store fotballambisjoner lenge. Håkon har alltid vært god, men ganske liten av vekst. Jeg har sagt til Håkon i alle år, «tren og jobb hardt, du har jo 4 meter foreldre, så snart skyter du i været». Endelig gjorde Håkon det, men da svikter kneet og han har ikke fått spilt en kamp denne sesongen. Topp gutt som jeg håper er tålmodig og snart er tilbake sterkere enn noen gang! forteller Holt.

– Jeg burde sikkert nevnt flere gutter. De jeg nevner er egentlig bare gode eksempler. Med seks spillere i avgang før høsten, så blir spillerkabalen vanskeligere. Vi har likevel bestemt at vi stiller to lag, men at 2. laget i 2. div blir et 9’er lag. Jeg er glad for at vi stiller to lag. Da kan vi gi alle spilletid og vi kan gi de ivrigste god sportslig utfordring i 1. divisjon. Så langt er vi veldig godt fornøyd med sesongen! Vi utvikler oss hele tiden, sier en fornøyd Gjermund Holt.

Vi ønsker Grue G19 lykke til med høstsesongen!

– Alle er bedre fotballspillere nå enn da vi begynte før jul

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var