Alle, alltid, uansett!

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nord-Odal J15 på Svenniscup

Nord-Odal IL har en inkluderende visjon. Alle skal med. Jeg ringer leder for fotballgruppa, Jan Kenny Flikkerud Holen midt i middagstida, og treffer en imøtekommende fyr som svarer på alt jeg lurer på.

 

Vi trenger flere supportere for å opprettholde tilbudet. Vil din bedrift bidra? Klikk her.

 

Fotballkos

– Hvilke målsetninger er nådd for sesongen oppe hos dere?

– Jeg kom jo seilende midt i, og er nokså fersk. En av målsetningene har jo vært å fullføre sesongen for alle lagene, og sjekke at vi har gjort vårt til å skape stor fotball- og idrettsglede. Vi har fokus på at barn og ungdom skal kose seg med fotballen. De skal ha det moro, og de skal trives med å trene.

Du vil kanskje også lese: Nord-Odal G15 ligger ikke på latsiden

 

Jentefotballdag og guttefotballdag

Vi har også hatt et annet mål, utenom seriespillet, og cupene lagene har deltatt i, og det er å arrangere en jentefotballdag og en guttefotballdag. Jentefotballdagen ble avviklet 4. mai på kunstgressbanen på Dalen. Da inviterte vi alle jenter som er født mellom 2003 og 2013 til å komme å spille fotball. Alle var hjertelig velkomne, enten de har vært aktive med fotball eller andre idretter før, eller er det nå, eller ikke driver hverken med fotball eller annen idrett.

Guttefotballdagen er nå i oktober. Kenny forteller at G15 skal være trenere, slik som J15 var trenere og veiledere på jentefotballdagen i våres.

– Vi ønsker jo at flest mulig skal spille fotball, og vi håper at arrangementer som disse er med på å skape litt blest rundt denne idretten. Neste år er det mulig vi velger å slå sammen gutter og jenter og ha ett arrangement isteden.

Jentefotballdagen

Ivrige lag og mange cuper

Ellers kan Kenny fortelle at alle lagene har vært ivrige og deltatt på flere cuper i år.

– Trenere og lagledere har selv avgjort hvilke cuper som er passende og aktuelle, og bestemt hvilke de ønsket å delta i. Så vi har hatt lag på Brandval cup, i Eidsvoll og på Elverumsturneringen, på Grueturneringen, Matrand Cup, Grensecupen og sist, men ikke minst J15 på Svennis Cup. Vi var også med på Åpen dag på Siap, som Skarnes arrangerte for seks- og sjuåringene. Der deltok vi med flere lag.

Siapdagen J6/7

Idrettsglede for alle

– Og hva er fokuset framover?

– Nei…  vi ønsker jo som mange andre at flere skal begynne å spille fotball, så vi prøver å fortsette å vokse, og få flere interessert. Vi ønsker å skape et godt samhold, og vi ønsker å framstå som en seriøs og attraktiv klubb. Vi vil være et sted som foreldrene kan være trygge på og velge for sine barn.

Nord-Odal ILs motto:

Sammen skaper vi idrettsglede. Like stor bredde som topp … alle, alltid, uansett, selv om, uten unntak

 

Alle, alltid, uansett!

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var