Akademi–suksessen videreføres i Grue

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Selv om kampsesongen er over, og høstkveldene blir mørkere for hver dag som går er det fortsatt stor fotballaktivitet i Grue. Fotballakademiet er faktisk mer aktive enn noen gang, og godt over 40 barn deltar hver uke.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Mandager og fredager

Hver mandag deltar gutter og jenter i alderen 8 – 12 år på treningsøktene. Som i fjor er Trond Furuberg ansvarlig, og har nå fått med seg Øyvind Fjeld på laget.

«Jeg og Trond har trent G2005 sammen i flere år nå, og kjenner hverandre naturligvis godt. Dette er en ny erfaring, men det er veldig gøy, og øktene har vært veldig bra hittil» forteller Fjeld.

Fredagstreningene er det Kai Myrvang som holder. Disse øktene er for barna i alderen 7 – 8, og også her er det både gutter og jenter å finne på treningsfeltet.

Viderefører arbeidet

Fotballakademiet i Grue har nå holdt på over noen sesonger, og både store og små er veldig tilfreds med ordningen.

«Det er viktig å videreføre denne ordningen her. Vi vektlegger mye øvelser basert på ren ferdighetstrening som naturligvis er viktig for spillernes individuelle utvikling. I tillegg får de en ekstra treningsøkt i uka» legger Øyvind Fjeld til.

I Grue har de sitt eget fotballakademi på høsten. At det blir mørkere for hver dag spiller ingen rolle for de fotballinteresserte barna så lenge de har baner med god belysning.

Også barna setter stor pris på akademitiltaket på Kirkenær

«Vi synes det er veldig morsomt! Det er litt andre treninger enn de vanlige treningene vi har med lagene, samtidig som vi får trent rett etter skolen. Det er veldig ålreit!» forteller et par av spillerne fra den eldste gruppa.

Vi i Glomdalsfotball synes naturligvis det er gøy å høre om fornøyde barn og gode treningstiltak i nærmiljøet!

 

Akademi–suksessen videreføres i Grue

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var