Adrian Ovlien besøker Skotterud barneskole

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Skotterud barneskole
Adrian Ovlien på besøk hos 4. klasse på Skotterud Skole. Foto: Glomdalsfotball

Fjerdeklassingene på Skotterud barneskole fikk seg en stor overraskelse i gymtimen sin. De visste ikke hva eller hvem, men læreren hadde bedt inn en profilert ung mann, med en stor karriere foran seg. Han har allerede opplevd en god del som andre aldri får være med på. Han har spilt cupfinale, vært på samme lag som Martin Ødegård og fått hele 51 landskamper. Ja selvfølgelig ville Adrian Ovlien bruke en av fridagene sine på en fantastisk ivrig fotballgjeng.

 

Mange fotballspillere på Skotterud barneskole

I fjerdeklassen på Skotterud barneskole er nesten 100 % av barna aktive på fotballag. Dette er unikt og lærer Maria Lillebekk hadde en ide. Hun ville gi barna i klassen en overraskelse. Adrian ble bedt inn i en gymtime, og dermed fikk den fine gjenge lære litt fotball av en av Norges mest lovende unggutter.

2 timer med fotballsparking gikk unna i lynfart, og med Adrian som veileder og dommer, var det mange som ville vise seg fram. Finter ble testet, mål skulle skåres og det var mer enn en som var ego denne dagen. Adrian påpekte viktigheten av lagspillet:

Fotball er et lagspill og det er viktig og ha overblikk. Man må kunne spille til en annen om den spilleren er i en bedre posisjon.

Skotterud barneskole
Lærer Maria Lillebekk og Adrian. Foto: Glomdalsfotball

Grundig spørsmålsrunde

Etter at fjerdeklasse var ferdig med gymtimen sin kom en god del andre fotballinteresserte fra skolen. De fikk anledning til å stille noen spørsmål og Adrian svarte villig på alt mulig. En ville vite om han hadde Lamborghini, ei lurte på om han hadde kjæreste, flere spurte om hvor på banen han spilte og de aller fleste lurte på hva favorittlaget hans er. Adrian har ikke Lamborghini, men en Audi, han har kjæreste til noens fortvilelse, han spiller midtstopper, men har også vært på midtbanen, favorittlaget er Liverpool, og favorittspillerne var Steven Gerrard og Xavi Alonso.

Skotterud barneskole
Populært besøk på Skotterud Skole. Foto: Glomdalsfotball

Adrian i panna

Selv om Adrian hadde litt ferie, tok han seg god tid. Det ble litt autografskriving, og om det hadde vært opp til barna, hadde mange kommet hjem med «Adrian Ovlien» skrevet i panna. Adrian fortalte også litt om hvordan han har trent fotball for å bli så god:

Fotball har alltid vært livet mitt, og jeg er heldig som har en familie som er like ivrige som meg. Jeg har brukt fotballen så fort jeg har hatt ledig tid, og både garasjevegger, murvegger og annet har vært medspillere. Det er fullt mulig å spille fotball selv når man er alene. For å bli god må man trene mye, og det er viktig at treningen er morsom.

Skolebarna var veldig glad for å få besøk av Adrian og mange har allerede sett eidskogingen sparke fotball. Det kan nok tenkes at det blir enda flere av de som besøker Gjemselund i den sesongen som kommer.

Adrian Ovlien besøker Skotterud barneskole

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var