Nord-Odal J13 trener to ganger i uka

Jentene i Nord-Odal J13 er i full gang med sesongoppkjøringen. De 11 unge fotballspillerne har trent to ganger i uka helt siden nyttår. Trener Kaja Grinna skulle bare ønske at de var litt flere.

– Det er en super gjeng med glade og ivrige jenter. Men vi skulle gjerne vært noen flere slik at vi kunne stilt et nier-lag. I år blir det 7`er-fotball på oss, sier Grinna.

Alle trenerne spilte for Bruvoll BK

Det er ikke så mange år siden Kaja Grinna selv herjet på gressmatta på Korsholen. I 2015 la hun fotballskoene på hylla etter en sterk borteseier 6 – 2 mot Lillehammer KFK2 i 4. divisjon avdeling 02. Også de to ferske medtrenerne Ida Granli og Oda Farsethås Ilbråten spilte aktivt for det som den gang het Bruvoll BK.

Du vil kanskje også lese: Treningsvillige jenter i Våler J14

Trivsel er det viktigste

I dag er som kjent Bruvoll BK historie, og det unge trenerteamet, som overtok ansvaret for Nord-Odal J13 ved årsskiftet, kan fortelle at det gror godt i den ganske ferske klubben.

– Vi har heldigvis fått beholde hele laget fra i fjor. Det er en veldig positiv og artig gjeng, som fungerer veldig godt sammen. Jentene er skikkelig treningsvillige, og viser allerede klar fremgang i løpet av de treningene vi har hatt til nå. Vi håper selvsagt at vi skal gjøre det enda bedre i år enn forrige sesong. Det er ingen ting som er så gøy for en fotballspiller som å vinne kamper. Men trivsel og det sosiale er likevel det aller viktigste.

Du har kanskje også lyst til å lese: