Åsnesalliansen G14 med solid sesong

Åsnesalliansen G14 med solid sesong
Åsnesalliansen G14 kan se tilbake på en solid sesong.

Åsnesalliansen G- 14 har i høst spilt en årsklasse opp. Trener Øyvind Damhaug er svært godt fornøyd med sesongen som ble avsluttet med interkretskvalifisering i slutten av november.

Vi er avhengige av bidrag for å opprettholde tilbudet. Kan du eller din arbeidsgiver bidra? Klikk her for mer informasjon.

VANT VÅRENS ELITESERIE

– Vårsesongen vant vi G- 14 elite og vi fikk dermed muligheten til å spille G- 15 elite på høsten. Vi fikk veldig bra matching i den avdelingen. Der ble det spilt en dobbeltserie med ti kamper, og vi ble nummer to i serien. Vind som ble kretsmestere i G-15 fikk ett tap, og det var mot oss.

Denne må du lese: Johan W. Grundt blir toppdommer

MULIGHET FOR KVALIFISERING TIL INTERKRETS 2020

– Etter sesongen, som lag nummer to i serien, fikk vi mulighet for å kvalifisere oss til G-16 Interkrets for sesongen 2020. Her møtes lag fra Østfold, Akershus og Oslo. Det gis mulighet for ett lag fra Østlandet til kvalifisering. Her deltok fire lag fra Indre Østland: Foruten oss deltok Elverum, Raufoss og Vind. Raufoss, som spilte i G-16 serien i høst, blir for tøffe. De viser seg som det beste laget i kvalifiseringen, og rykket fortjent opp til interkrets for sesongen 2020. Vi slår Elverum, og kampen mot Vind ble avlyst da Raufoss allerede var klare for opprykk. Samtidig var det en kuldeperiode og vanskelig å få spilleklare baner. 

KJEMPEBRA SESONG

Øyvind Damhaug avrunder slik:

– Vi er godt fornøyde med sesongen. Vi fikk prøvd oss mot de beste G-15 lagene i Indre Østland i høst og gjorde det bra. Vårt fokus har vært på utvikling av enkeltspillere, men vi har samtidig jobbet en del med lagstruktur og spillestil. Det har vært en lang og innholdsrik sesong, som startet med kvalifiseringskamper til G-14 elite i mars og ble avsluttet med kvalifisering til G-16 interkrets nå i slutten av november. Vi har nå trappet ned treningen en del i desember og lader batteriene til oppstart for ny sesong i januar.

Du har kanskje også lyst til å lese: