Semifinale kl 17:00 for Grue G15 2

Grue G15 2 har her nettopp vunnet 2-0 over Byåsen 2 i kvartfinalen og skal spille semifinale i ettermiddag kl. 17:00

Grue G15 2 spilte seg i formiddag til semifinalen i Norway Cup med 2-0-seier over Byåsen IL 2. Helt ellevilt, men veldig fortjent, sier trener Trond Furuberg.

Vi har hatt god flyt gjennom hele turneringen og stemningen oppe på Ekebergsletta var helt fantastisk i dag. Å se så mange Grue-supportere som hadde tatt veien hit i dag var utrolig gøy. Med Gutta virkelig alt (som de har gjort i hver eneste kamp her), og det ble en kamp med mange sjanser. Supporterne fikk se gutta på sitt beste. Vi var virkelig gode og seieren var fullt fortjent, sier Furuberg. Stemningen i gruppa er nå helt magisk. – VI ER I SEMIFINALE.

Semifinalen spilles allerede i ettermiddag – hvordan forbereder laget seg til den kampen?

– Vi er nå tilbake på hotellet hvor vi skal slappe av, spise lunsj og lade opp. Klokka 17:00 er vi tilbake på Ekebergsletta og klare for semifinale mot Ready 1. Vinner vi denne kampen er vi i finalen. Med tap spiller vi bronsefinale. Uansett hvordan det går er vi strålende fornøyd.

– Ambisjonsnivået vårt har riktig nok vært høyt, men at vi skulle nå så langt i turneringen drømte vi ikke om. Overnatting og buss var bare bestilt til i går. Men, takket være støtte fra Grue Sparebank og Solør Bioenergi kan vi bli boende på Olavgaard hotell til i morgen – tusen, tusen takk.  Vi vil også rette en stor takk til Berg Skysstasjon som stiller med gratis buss disse to siste dagene. Vi er kjempetakknemlige for all støtten.

Du kan se Grue-guttas semifinalekamp her fra kl. 17:00.

Du har kanskje også lyst til å lese: