Nord-Odal G19 – Juniorlaget med det store spennet

Nord-Odal G19

Nord-Odal G19 er på skuddhold i kampen mot Skarnes.


29.mai spilte Nord-Odal G19 mot Skarnes G19. Seieren gikk til Nord-Odal med resultatet 4 – 2. Trener Leif Arne Johansen er godt fornøyd med sesongen som nå er på hell.

– Vi er ambisiøse på den måten at vi prøver å gjøre så godt vi kan ut av det vi har. Det har gått veldig bra i vår. Gutta har selv vært med på å bestemme hvor mye vi skal trene. Vi møtes til trening tre ganger i uka, pluss kamper.

 

Stort spenn i alder og livssituasjon

Vi har en blandet gruppe spillere, der alderen går fra seksten til tyve år. Noen går på ungdomsskolen, andre på videregående, enkelte er lærlinger og noen er i full jobb. Alle er i ulike livssituasjoner, og det kan være en utfordring å tilpasse fotballen til hver enkelt spillers hverdag. Jeg opplever at hverken Roger Rønningen, min medtrener, eller jeg selv er spesielt strenge. Men vi har mange ivrige spillere som liker å trene og trener veldig godt. Vi er jo i den spesielle situasjonen at syv av spillerne er yngre enn 17 år, og i tillegg har vi dispensasjon for tre spillere som er over 19 år. En av fordelene med det, er at de yngste får anledning til å trene på et høyere nivå, sammen med de eldste. Som trener ønsker jeg jo at de yngste spillerne skal få utvikle seg.

 

Du vil kanskje lese: 5 råd fra Patrick Holtet

Nord-Odal G19

Ledet lenge serien

– Vi har en bra spillegruppe. Vårt generelle mål i år har ikke vært å vinne, men å trene godt gjennom hele vinteren. Vi ønsker å sørge for at hver enkelt spiller har et bra tilbud, og også sørge for et tilbud fremover. Når vi ser at vi kan konkurrere, ønsker man å gjøre sitt beste, å få det til. Da vi skjønte at det var en mulighet til å vinne serien, etter at vi hadde spilt noen kamper, ble målet vårt å vinne seriespillet.

Mandag 17. juni spilte juniorlaget mot Kongsvinger, men tapte med 0-4. Dermed leder Kongsvinger serien med ett poeng nå. Seriespillet avsluttes i disse dager. Både KIL og Nord-Odal har to kamper igjen å spille, så spenningen er stor. Fredag 21. juni spiller Nord-Odal mot Brane, og siste kamp for dem går mot Stange i neste uke. Så hvem som går av med seieren i seriespillet til slutt gjenstår å se. Deretter blir det en velfortjent sommerferie for laget, med ny frisk oppstart i siste halvdel av august.

 

Nord-Odal G19

Nord-Odal G19

Du har kanskje også lyst til å lese: