Smedplass for Norge!

Andreas Smedplass

Andreas Smedplass her fra 2016. Foto: Privat

Åsnesgutten, Andreas Smedplass, er plukket ut i G18-troppen til Norge i kommende turnering i Portugal. Her skal han sammen med Norges beste i sin alder representere Norge i kampene mot USA, Portugal og Japan.

 

Imponert i Obosligaen

Landslagstrener, Pål Arne Johansen, har latt seg imponere av Smedplass sine opptredener for KIL Toppfotball i Obosligaen. Til NFF sine egne nettsider siteres han:

– I denne troppen har vi blant annet to landslagsdebutanter i Andreas Smedplass, som har stått flere overbevisende kamper i OBOS-ligaen, og Sturla Ottesen, som spiller fast for Kjelsås som leder sin 2.divisjonsavdeling for øyeblikket.

Les hele saken på NFF sine egne sider ved å klikke her.

 

Omtalt i Glomdalsfotball i 2016

Gøy er det å lese artikkelen “19 lokale kretslagsspillere” som vi presenterte i desember 2016. En av spillerne vi intervjuet var Flisagutten, Andreas Smedplass:

En av våre lokale kretslagsspillere er Andreas Smedplass fra Flisa IL. Den 15 år gamle keeperen har allerede vært med opp på A-laget i 3.divisjon. Han har bare positive ord å si om kretslagssamlingene og opplegget deres.

– På samlinger er fokuset å utvikle spillere individuelt og som lagspillere. Det er utfordrende og lærerikt å møte folk fra andre kretser, da vi må lære å samarbeide med nye folk. På samlingene synes jeg vi keepere får god oppmerksomhet, og det er alltid en keepertrener som stiller opp!

 

Hele saken fra 2016 kan du lese ved å klikke her. 

 

Vi gratulerer spilleren, Flisa og KIL med anerkjennelsen!

 

Du vil kanskje lese: Lokale kretslagsspillere i vår region

 

Du har kanskje også lyst til å lese: