Flisagutt tatt ut på Equinor Talentleir

Benjamin Thoresen Faraas fra Flisa er tatt ut til Equinor Talentleir 2019

Flisagutten, Benjamin Thoresen Faraas, var å finne blant navnene når uttaket til Equinor Talentleir ble offentliggjort i går.

Equinor Talentleir er et nasjonalt tiltak i regi av Norges Fotballforbund, og dette er første uttaket for 2005-kullet utover sone- og kretslag.

 

Stolt unggutt

Benjamin som spiller på Åsnesalliansen, vant i fjor uoffisielt norgesmesterskapet da de slo Korsvoll 4-3 i finalen i Adidas Cup. Flisagutten var naturlig nok stolt etter uttaket:

– Benjamin var naturlig nok stolt da han fikk beskjeden. Han gleder seg veldig til samlingen sier pappa Per-Ivar Faraas til Glomdalsfotball.no.

Pappa, Per-Ivar, er trener sammen med Øyvind Damhaug og Frode Fosseid. Trioen har jobbet godt med Åsnesgutta i mange år, og resultatene har vært bra både kollektivt og individuelt. Tre av 2005-gutta er også på kretslaget. I tillegg til Benjamin er dette Christian Øien Damhaug og Alf Fosseid.

 

Stor prestasjon

Som en av 51 talenter i Norge skal Benjamin delta på samlingen i Sarpsborg 24. mars til 27. mars. Her deltar Flisagutten sammen med spillere fra bl.a. Alta, Lillestrøm, Stabæk, Vålerenga og Brann for å nevne noen. Her finner du hele troppen og informasjonen til Equinor Talentleir.

Fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland, forteller om målet med samlingen:

– Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen.

Glomdalsfotball gratulerer med en stor prestasjon, og ønsker lykke til på samlingen!

Du har kanskje også lyst til å lese: