Vil kåre årets fotballmamma

Rune Lundgren

Obos-ligaen ønsker å hedre en av de norske fotballmødrene, og klubbene i ligaen er nå ute å fronter kampanjen mot breddeklubbene i distriktet. Det gjør også KIL Toppfotball.

KIL har en stor region å lete gjennom og har derfor bedt alle klubbene i regionen om hjelp, slik at man får nominert mange flinke fotballmødre i fra vårt område.

– Som oftest er det jo en flink mor som står bak alle fotballspillere. Mødrene får ikke all den oppmerksomheten de fortjener. Obos som ligasponsor har det som hovedaksjon i år, å kåre en fotballmamma i Norge. Det vanker påskjønnelse både til mammaen og til den klubben hun representerer, det sier markedsansvarig i KIL Rune Lundgren til glomdalsfotball.no.

Lundgren sier at det ønskes nominasjon på mødre til spillere på alle nivåer i fotballen.

Premie både til mor og klubb

– Det kan jo hende det finnes en mor som fortjener dette på toppnivå også, men vi inviterer klubber i hele regionen til å nominere sine kandidater. Det er nok mange mødre i breddefotballen som står veldig sterkt, får vi håpe, sier han videre.

Det er flere steder man kan gå inn å nominere sin kandidat, både på sidene til Obos-Ligaen og på KIL Toppfotballs egne sider.

– Det er viktig at den man nominerer har sagt ja til å bli nominert og at en bekreftelse på dette blir lagt ved nominasjonen. Hun må godkjenne at dette blir publisert sier Markedssjefen.

Premien er gavekort på kr.  10 000,- til den aktuelle mammaen og kr. 50 000,- til den lokale klubben hennes.

– En lokal klubb i regionen vil også motta kr. 10 000,- avslutter Lundgren.

Du har kanskje også lyst til å lese: