Grue J13 på Opplandstur i helga

Grue J13 har vært på tur og spilt kamper borte mot Lillehammer og Raufoss i J13 Elite i helga.

KLARE TIL KAMP: Grue J13 i garderoben før kampen mot Raufoss.

Trener Rune Skasberg gir oss en sportslig oppsummering fra begge kampene.

– Først spilte vi mot Lillehammer og det endte med 4-1 seier til Lillehammer, det stod 3-1 til pause. Vi visste vi møtte et fysisk lag, og inngangen var derfor å ta duellene. Dessverre tok det 15 minutter og tre baklengs før vi skjønte hva det innebar. Lillehammer var gode på det de var gode på, mens vi var gode i 50 minutter. Dessverre er ikke det godt nok i eliten, og vi taper fortjent. Jentene får mye ros, men etter kampen var det en liten dose oppstrammer å få. Alle jentene fortjener at alle gjør sitt beste var beskjeden, forteller Skasberg.

TRENING: Her ser vi jentene på en trening tidligere i høst.

Imponerte mot Raufoss

Neste kamp var mot Raufoss og det endte 1-1, etter at Raufoss ledet 1-0 til pause.

– Vi hadde fått beskjed om at Raufoss var et spillende lag og det stemte så til de grader! De bygger opp spillet slik vi selv ønsker, og i 1. omgang ble vi løpende «en og en» og dermed mye i mellom. I 2. omgang får vi mindre avstander mellom lagdeler og innad i lagdelene. Dette gjør at vi vinner ballen oftere og oftere i gode posisjoner. Dermed var det langtfra ufortjent når Henriette dundret inn ett skudd i venstre kryss, med venstrefoten fra 30 meter (cirka)! Tilbakemeldingen til jentene etter kampen var at vi var stolte over viljen og evnen til å kjempe seg inn i kampen. Uavgjort mot det beste fotballaget i serien er imponerende, sier en stolt og fornøyd trener.

Rune Skasberg er trener for Grue J13 sammen med Morten Møller, mens Kristin Steen og Rune Moen er lagledere.

– Jeg er også fornøyd med at vi har et ungt lag, i helga var hele 4 av spillerne født i 2006, forteller Skasberg.

Du har kanskje også lyst til å lese: