Er trener for både J8 og G12 i Grue

GRUE J8: Trener Kai Olav Myrvang i samtale med lydhøre jenter.

Kai Olav Myrvang er en travel fotballtrener og har ansvaret for både J8 og G12 i Grue.

– Når det gjelder J8 har vi hatt fokus på pasninger og gjenvinning av ball. Dette har jentene tatt med seg i sesongen, og vi har en uavgjort og resten seire. I Grueturneringa vant de 6 av 6 kamper! Dette er en gjeng jenter som vet at trening, det blir man bedre av, smiler Myrvang.

GOD SESONG: G12 spiller i år G13 9er og har hatt en god sesong!

Myrvang trener også G12.

– Gutter 12 meldte vi opp til G13 9er i år, og det har vært en kjempesuksess! Vi ble nr. 3 i vårsesongen, Skarnes og Storhamar ble før oss der. Nå i høstsesongen ligger vi på  2. plass med tre kamper spilt, og gutta har ennå ikke slippet inn mål. Vi spiller veldig fin fotball når det flyter godt! Vi ble nr. 2 i Svennis-cup, og gutta var «rimelig» fornøyd med pokal, forteller Myrvang.

Du har kanskje også lyst til å lese: