Slitne KIL jenter til kvartfinale

Når Norway cup går igang med sin nest siste dag er bare ett av de lokale aldersbestemte lagene igjen i turneringen.

KILs J16 lag startet torsdagen mot det Brasilianske laget Alunorte Rain Forest. Kampen gikk til ekstraomganger og straffespark. Den vant Kongsvinger jentene 4-2. Etter kampen ble det diskutert rundt at KILs keeper ikke valgte å stå midt i mål på straffene. Trener Richard nabben forteller at det var planlagt.

– Dette har vi trent på, på trening. Ved å gjøre dette er det lett og distrahere motstanderen, og vi reddet jo blant annet en straffe på grunn av det, forteller treneren.

Ikke lenge etter var det klart for 8-dels finale for jentene, og også den kampen endte med uavgjort og straffer måtte til.

Nok en gang trakk KIL det lengste strået og jubelen sto i taket. Nabben er likevel forsiktig med å antyde at jentene kan gå hele veien.

– Vi har vært med mest for det sosiale sin del og brukt mange spillere. Vi fikk et par skader i dag som ikke var bra for oss, men forhåpentlig er en av de tilbake i morgen. Om vi kan gå hele veien? Alle kamper skal spilles, men vi får se hvordan det går, avslutter Richard Nabben.

Kvartfinalen spilles mot Nittedal klokke 11.15 fredag

Du har kanskje også lyst til å lese: