Grue G13 videre, mens Norway Cup er over for de andre Solør-lagene

GIKK VIDERE: Grue G13 er som eneste lokale lag klare for 8-dels finale! Kampen spilles torsdag klokka 08.00 mot Skeid.

Med unntak av Grue G13 tapte alle de lokale lagene tapte sin første kamp i enten A- eller B-sluttspillet og dermed er årets Norway Cup over for denne gang. Grue G13 slo først Hasle/Løren 5-1 i 32-dels finalen, mens senere på kvelden ble det i 16-dels finalen 4-2 seier mot Rollon – som slo ut Åsnesalliansen G13 i 32-dels finalen. Torsdag morgen er 8-dels finale mot Skeid!

3 av 5 lag fra Solør kom til A-sluttspillet

Grue G13 har imponert stort i årets Norway Cup og er nå klare for 8.dels finale mot Skeid torsdag morgen!

Trener Øyvind Fjeld sa dette etter seier i 32-dels finalen:

– 32-dels finale unnagjort, og det ble spillemessig relativt komfortabelt gjennom en 5-1 seier over Hasle/Løren. Aberet nå er at vi går litt på tannkjøttet med tanke på småskader. 16-dels finalen går senere i kveld på Ekeberg mot Rollon fra Ålesund som slo ut Åsnesalliansen i sin 32-dels finale. Vi mobiliserer og restituerer så godt vi kan fram til kampstart! sa Fjeld.

I 16-dels finalen mot Rollon ble det altså seier med 4-2:

– Bang, bang, bang. 16 dels finale unnagjort. Seier 4-2, og kanskje ikke de mest sympatiske taperne vi har vært borti. Men 8-dels finale mot Skeid på Lambertseter klokka 08.00 torsdag. Lite hvile, men mye moro! sier en fornøyd Fjeld.

Åsnesalliansen tapte begge 32-dels finalene

Åsnesalliansen G16 imponerte stort i gruppespillet og ble gruppevinnere. I 32-dels finalen ble det stopp mot Bremnes, kampen endte 1-2 etter scoring av Jonas Aurland.

– Et utrolig surt tap! Bremnes hadde mange store fysiske spillere, likevel vinner vi mesteparten av duellene. Vanskelig å spille fotball på ei lita humpete bane, noe som favoriserte Bremnes. Med ei skikkelig bane er jeg trygg på vi hadde gått videre! Vi er det beste laget i 3/4 av kampen og de fleste satt og ventet på det forløsende 2-0 målet utover i andre omgang. Så får Bremnes de to eneste avslutningene de har og begge går i mål. Surt, men sånn er fotballen! sier Lars Mathisen.

– Denne gjengen må vi ta vare på

– Jeg er kjempestolt av guttene. De spiller mot rene 2002-lag, mens stammen vår er 2003 ispedd et par 2004-gutter. Yngstemann er 13 år ennå! Det hindrer dem ikke i å brette opp ermene og gå i krigen mot fysisk overlegne motstandere. Dette er en gjeng som må tas vare på, sier en stolt Mathisen.

Åsnesalliansen G13 tok seg også enkelt til A-sluttspill med 3 seire og 1 uavgjort. I 32-dels finalen ble det tap 2-3 på ekstratid mot Rollon. Benjamin Thoresen Faraas og Marius Damhaug scoret målene.

B-sluttspillet: 

Åsnesalliansen G16-2 spilte 0-0 mot Langesund etter ekstraomganger, men tapte 4-5 på straffer.

Grue J14 tapte 0-2 Modum.

Begge lag er dermed ferdigspilt.

Du har kanskje også lyst til å lese: