Torsdag er fortsatt målet

KILs G14 lag vant den første sluttspillkampen onsdag, og er klare for sin 16-dels finale onsdag kveld. Målet er fotsatt å fortsatt være med når man kommer til torsdagen.

Med to seiere og ett tap i de innledende rundene er KILs G14 lag klare for det gjeveste sluttspillet i verdens største fotball turnering. Trener Simen Sætre forteller at Norway Cup har vært et mål for laget hele sesongen.

– Vi har jo trent for dette i hele år, og det er så klart et stort mål for oss å være med på dette. Vi håper at vi skal få matche oss imot god motstand og det gjør vi nå som vi skal spille A-sluttspill, forklarer han.

Han sier også at veien mot a-sluttspill ble litt mer kronglete enn den burde ha vært.

– Vi holdt på å tulle det litt til i går da vi tapte mot Sædalen 2, så vi måtte vinne i dag for å gå videre. Vi bant 3-0 og hadde god kontroll, så avansementet var aldri i fare, forteller treneren.

I 32-dels finalen ventet Røa. Det er en motstander som Sætre kjente lite til.

– Jeg har ikke sett dem, og de har heller ikke vært med i noen serie i Oslo så vidt jeg vet. Derfor er det vanskelig å vite hva som møter oss. Det vi vet er at de har vunnet en kamp og tapt to i innledningen. De gikk videre på målforskjell, så det bør være mulig for oss å ta oss videre, men det er vanskelig å vite hva Oslo-lagene stiller med, sier Sætre.

Målet for laget er å vinne to kamper til.

– Vi har et håp om å komme til torsdagen. Da synes vi at vi har kommet langt. Da må vi starte med å vinne den første kampen onsdag, og forhåpentlig vis den andre også. Kommer vi først til torsdagen får vi se hvor langt det rekker, avsluttet KIL-treneren før kampen.

Kampen mot Røa endte med 6-0 til KIL og 16-dels finalen spilles mot Kjelsås klokken 20 onsdag kveld.

Du har kanskje også lyst til å lese: