Landslagsdebutanter

Får representere Eidskog i en tradisjonsrik landskamp.

Verken Jesper Grundt eller Paul Granheim så ut til å ha noen sørlig respekt for sine langt eldre lagkameratene da Eidskogs “Landslag” hadde sin årlige trening onsdag. Guttespillerne var isteden toneangivende i treningsøkten, som ble ledet av KIL legenden Kai Olav Ryen.

Begge vil få sin debut i kampen som spilles 13. juli. Det er forøvrig den 40. gangen Eidskog møter Eda til prestisjeoppgjør.

Spillerne gleder seg til å spille denne kampen.

– Jeg tror det blir utrolig morsom, og jeg gleder meg virkelig. Jeg har stort sett sett alle landskampene siden jeg ble født, forteller Grundt.

Eidskog har aldri tapt denne showkampen på hjemmebane, men tapte i Charlottenberg i fjor. Laget er revansjelystne og Paul Granheim sier at de har en plan for å slå svenskene.

– Vi er nødt om å spille tøft, ta tak og vinne duellene og prøve å få noen mål, forklarer han.

At de er ganske mye yngre enn sine lagkamerater der de på som bare positivt.

– De andre hjelper oss videre, og de er flinke til å gi oss beskjed om ting vi bør gjøre bedre. Det skal bli morsomt å spille sammen med de, sier Granheim.

– Dette blir veldig morsomt. De eldre gutta har vært forbilder for oss i mange år, så det skal bli veldig moro å endelig få spille sammen med dem, skyter Jesper Grundt inn til slutt.

 

Du har kanskje også lyst til å lese: