Vant i Arvika

– Det var stor sats, sier en av trenerne.

Nylig deltok KILs J15 lag i en turnering i Arvika. Jentene gjorde det veldig skarpt, og gikk like godt helt til tops i turneringen.

En av trenerne Bjørn Berg forteller at det ble høy stemning i troppen etter seieren.

KIL stilte med et mannskap som var jevnt og benyttet alle de 20 spillerne som var med.

– De er så jevne at det ikke spiller så stor rolle hvem vi bytter inn og ut, og vi benyttet alle i løpet av cupen. Når laget er jevnt om innsatsen er på topp så blir det bra, forteller treneren.

Han forteller også at det var godt nivå på turneringen.

Kvartfinale i uoffisielt NM

– Vi hadde motstand i alle kamper vil jeg si. I finalen møtte vi også et lag vi møter til daglig i serien, nemlig Fet i fra Fetsund, og de er bra. Nå har vi klådd de tre ganger på rad og det er vi fornøyd med.

I løpet av turneringen spilte laget fem kamper. Og gjorde ikke spesielle forberedelser før selve finalen.

– Vi bare slappet av hele dagen. Vi lå forholdsvis langt unna arenaområdet. Jenten sov der og var der, før vi dro for å spise. Deretter var det stadion og kamp.

Berg sier også at det er viktig med slike cuper og at det ikke bare er den sportslige delen som skal stå i fokus.

– Det sosiale med en slik turnering er veldig viktig. det er en gjeng med 20-21 spillere som går veldig godt sammen og de koste seg alle.

Jentene deltar i 11-er serien i Akershus med førstelaget sitt, mens de er med i Indre Østland fotballkrets med et lag i 7-er serien. I tillegg har de spilt seg til kvartfinale i Adidas Cup. Der møter de Nore Neset/Os den 1/9.

Treneren mener det kanskje er litt i meste laget av kamper.

– Vi spiller flere kamper enn vi trener, så det er nok litt i overkant. det positive er at de får spilt mye fotball i hvartfall, avslutter Bjørn Berg som er an av trenerne.

 

Du har kanskje også lyst til å lese: