Nådde målsettingen

Nord-Odals J14 lag tapte fjorårets finale i Elverums-turneringa, alt da satte de målsettingen for årets turnering.

Det ble jubel og sang under premieutdelingen, når Nord-Odals J14 lag gikk til topps i Elverums turneringen nylig. Trener Per Johnny Hansen forteller at det var ett godt nivå på turneringa.

– Det var et godt nivå på J14 klassen i år, med mange gode lag. Det var også første gang et utenlandsk lag var med. Vi møtte blant annet Saltsjöbadens IF i fra Stockholm, som er et meget godt lag. Ellers var det veldig mange 1. divisjons lag i denne klassen, forteller han.

Nord-Odal var eneste lag i fra regionen som tok seg til finalen og oppskrifta på å nå hlt til tops vart tæl og innsats.

– Målet var å vinne

– Det er en gjeng med hardtarbeidende jenter som har fått ett vinnerinstinkt, som det er fantastisk moro å følge. Vi jobber sammen som et lag og er en herlig vennegjeng som yter det beste for hverandre og laget sitt.

Å delta i nettopp denne turneringa var ett bevist valg i fra lagledelsens side.

– Det blir mange kamper gjennom en lang sesong, og vi må tenke på jentenes utvikling. Derfor velger vi turneringer som står i stil til vårt eget nivå. Og da vi dro til Elverum nå, så var det for å vinne, sier Hansen.

Det å vinne var viktig for jentene i fra Nord-Odal, som har deltatt i denne turneringa før.

Ønsker å kjempe om KM tittel

– I fjor var vi der og spilte B-finale, og som vi tapte. da bestemte jentene seg for at med en sesong til, så skulle vi vinne den turneringa. Det var en klar målsetting i fra jentenes side, forteller treneren.

Videre i sesongen sier Per Johnny Hansen at laget gleder seg veldig til å delta i Grue turneringa i august, der de i fjor tapte A-finalen.

– Det har vi tenkt å gjøre noe med i år, og det er noe som jentene gleder seg veldig til. I tillegg håper vi at kretsen forstår at dette laget er godt nok til å spille i førstedivisjon Elite til høsten, slik at vi kan være med å sloss om en KM tittel. Det hadde vært moro, avslutter han.

 

Du har kanskje også lyst til å lese: