– Gjør en god jobb for barna våre

Etter kampen mellom Grue og KIL i G2010-serien ble gaven fra Sullandfondet overlevert Glomdalsfotball v/Rune Skasberg. Her foto av fornøyde spillere.

Etter kampen mellom Grue og KIL i G2010-serien ble gaven fra Sullandfondet overlevert Glomdalsfotball v/Rune Skasberg. Her foto av fornøyde spillere.

 

Nylig ble vi i Glomdalsfotball tildelt midler i fra Sulland-fondet.

Roser glomdalsfotball.no

Daglig leder ved Sulland i Kongsvinger, Tom Cato Vangen, forteller at det ikke var vanskelig å anbefale søknaden som var sendt inn.

– Det er flere som sender inn søknader, og denne gangen syntes vi det var riktig å anbefale fondet å tildele midler til glomdalsfotball.no sier han.

Sullandgruppen deler hvert år ut en halv million til lag, foreninger og ideelle organisasjoner.

Lag, foreninger eller enkeltpersoner kan søke støtte til alle prosjekter i Sulland Gruppens nærområde, men formålet det søkes støtte til må være i tråd med verdier som troverdighet, allsidighet og nytte, skriver de på sin hjemmeside.

Lokal påvirkning

En jury bestående av konsernledelsen i Sulland Gruppen fordeler midler fra Sulland Fondet to ganger per år, og Vangen sier at man lokalt kommer med anbefalinger ovenfor konsernledelsen.

– Vi har helt klart lokal påvirkning, og kommer med anbefalinger i forhold til de søknadene som kommer inn. Det er mange gode søknader, og vi forsøker å være så rettferdige som mulig, forteller den daglige lederen videre.

Om hvorfor man valgte å tildele glomdalsfotball.no midler denne gangen, sier Vangen følgende:

– Dette er en anerkjennelse for den jobben de gjør, og de gjør en god jobb for barna våre.

Ønsker du å støtte arbeidet vårt?

Alle bidrag tas imot med takk, og kan vippses.

 

Du har kanskje også lyst til å lese: