Lagspresentasjon – Grue J08

Ivrige jenter på Grue J08

7 ivrige jenter på Grue J08

Hovedtrener er Kai Olav Myrvang, og hjelpetrener er Ivica Penic.
– Det er en herlig ivrig fotballglad jentegjeng, som liker å utfordre seg selv! Vi har trent en gang i uka pluss att noen har vært med på fotball-akademi en gang i uka i tillegg. Vi har trent veldig mye på pasninger og med mye ball i beina. Vi har også litt styrketrening som en del av treninga, noe jentene synes er moro, forteller Kai Olav Myrvang.

2. året med 5’er fotball

– Vi går inn i sesongen med å spille mest mulig ball, med mange pasninger og gode kamper. En seier smaker alltid godt også! Vi skal være med på Brandval-cup, den var vi også med på i fjor. Det er en n veldig ryddig og bra cup for de små. Det blir også første året med Ggrueturnering for jentene, noe som blir stor stas! Det blir også en cup på Kongsvinger etter hvert, sier Myrvang.

Stolte jenter med medaljer!

 

Vi ønsker Grue-jentene lykke til med sesongen!

Du har kanskje også lyst til å lese: