Lagpresentasjon – KIL G2006 – fire 7’er-lag

 

Sesongen nærmer seg dag for dag, og vi tar fatt på neste lagpresentasjon. Kongsvinger gutter født i 2006 skal stille fire forskjellige 7’er-lag i kommende sesong. De består av 42 glade og engasjerte 12-åringer. 

De fire lagene ledes av Tor Inge Fladeby Løvberget, Hans Jørgen Hansen, Peder Kalland, Jørn Ledal, Per Ola Haugen og Haakon Sandstad.

 

Fladeby Løvberget forteller oss litt om fjorårets sesong, og hvordan laget forbereder seg til den kommende.

“I fjor hadde vi 4 jevne lag, der alle fikk både vinne, spille uavgjort og tape. Frem mot årets sesong skal vi trene en dag i uka frem til påske, og to dager i uka etter det. I snitt er vi ca 35 stykker på trening, der vi fokuserer på å ha mest mulig trening med ball. Vi ønsker å trene mye på pasninger og bevegelser.”

Ønsker å dele i jevne lag

I inneværende sesong ønsker KIL G2006 fortsatt å stille fire jevne lag, men nytt i år er at det også meldes på ett lag i G13 serien (født 2005). Der spilles det 9’er-fotball der noen kan få bryne seg litt ekstra.

-Hvilke ambisjoner har dere for sesongen?

Vi ønsker å ha flest mulig jevne kamper i 7’er serien, og selvfølgelig vinne mest mulig i G13-serien. VI tror lag som Grue og eventuelt Flisa (Solør-alliansen) blir tøffe motstandere i 06-serien. I G13-serien er vi usikre på hva som venter oss. Fokus i G12-serien er som nevnt og greie å sette opp jevnest mulig lag. Så prøver vi å sette opp et lag med de ivrigste i G13-serien. Uansett; basen til alle er i G12-serien, og alle skal spille disse kampene.

I tillegg til seriespill planlegger KIL G2006 å være med på Svennis Cup, hvor det sosiale skal stå i fokus. De planlegger også å få inn tre til fire cuper til.

 

Vi ønsker spillere og involverte i KIL G2006 lykke til med sesongen!

 

Du har kanskje også lyst til å lese: