Vellykket julecup

Årets julecup med hele 78 lag ble gjennomført med stil på lørdag. Her fra oppgjøret mellom KIL og Grue i G2010-klassen. Foto: Erik Gusterud

Årets julecup med hele 78 lag ble gjennomført med stil på lørdag. Her fra oppgjøret mellom KIL og Grue i G2010-klassen. Foto: Erik Gusterud

Da var årets Julecup i Kongsvingerhallen over for denne gang. Hele 78 lag tok del i arrangementet som gikk av stabelen lørdag den 16.desember. En vellykket dag for både spillere og arrangementsansvarlige.

 

KIL-ansvarlig fornøyd

Arrangement- og markedsansvarlig Geir Magne Andersen og resten av teamet har jobbet hardt i forkant av arrangementet og synes selv at arrangementet gikk over all forventning.

Det gikk veldig bra og vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra de oppmøtte. Vi er veldig fornøyde med at så mange møtte opp, spesielt med tanke på at arrangementet er så tett opp mot jul.

Det er vanskelig å arrangere noe helt alene, så Andersen vil gjerne benytte muligheten til å takke alle som bidro til et godt gjennomført arrangement.

Jeg vil takke alle som har stilt opp på dugnad i forkant og under arrangementet. Spesielt de som stilte opp i et hektisk sekretariat hele dagen. Og ikke minst en stor takk til alle spillere, foresatte og oppmøtte som ville tilbringe denne dagen med oss- selv under en ellers travel førjulstid!

SAMARBEIDSPARTNERE

KIL-sjef Nystuen imponert

Også sjefen for KIL Toppfotball var tilstede på lørdag.

Jeg er veldig imponert over arrangementet. Ryddig og bra! Her har KIL gjort en god jobb for både lokale og regionale klubber!

Glomdalsfotball var også tilstede, og kan bekrefte at det var et godt arrangement. Når det er desember er det svært godt å trekke innendørs, og når man ser idrettsgleden i hallen må det være fornøyde og motiverte KIL-ledere som dro hjem lørdag kveld.

 

Se bilder fra arrangementet her.

Du har kanskje også lyst til å lese: