Rekordmange skal spille Julecup i Kongsvingerhallen

Lørdag er hele 78 lag klare for julecupen i Kongsvingerhallen. Her foto fra fjorårets cup. Foto: Glomdalsfotball

Lørdag er hele 78 lag klare for julecupen i Kongsvingerhallen. Her foto fra fjorårets cup. Foto: Glomdalsfotball

 

Også i år arrangeres det Julecup for unge i alderen 6 til 12 år i regi av KIL Fotball. Kongsvingerhallen vil førstkommende lørdag være fylt med fotballinteresserte unge!

 

Rekordstor deltakelse

Det blir mange spennende kamper som skal spilles, for både lokale spillere og for lag som kommer utenfra. Det skal spilles 3 kamper for hvert lag, der kampene spilles i 1 x 27 minutter- det vil med andre ord bli harde og underholdende kamper for både spillere og tilskuere.

Markeds- og arrangementsansvarlig i KIL Fotball, Geir Magne Andersen, har lagt ned mangfoldige timer med sitt team for at lørdagen skal bli best mulig for deltakerne og publikum. Julecupen har tidligere vært sponset av Eda Supermarked, men i år arrangeres den uten hovedsponsor.

SAMARBEIDSPARTNERE


 

Flere lag fra Oslo og Akershus

Geir Magne Andersen forteller oss at det kommer mange forskjellige lag denne lørdagen, spesielt Oslo og Akershus er godt representert. Det kommer også lag fra andre steder i Norge, blant annet Redalen IL fra Gjøvik. Av lokale lag kommer blant annet Grue, Kongsvinger, Skarnes, Nord-Odal, Flisa, Våler og Skotterud. Lag fra Karlstad tar også turen til Kongsvinger denne helgen.

Det har blitt en utrolig populær cup for både lokale og lag utenfra. Det gledes at det er så stor interesse for dette! I år har vi rekordmange lag med – hele 78 lag kommer til Kongsvingerhallen denne lørdagen.

Det er gledelig at så mange unge fotballspillere ønsker å delta i årets Julecup på Kongsvinger. Desto morsommere er det for spillerne om folk tar turen for heie. Vi ønsker alle spillerne lykke til og en fortsatt fin førjulstid!

Se alle påmeldte lag og kampoppsett her.

 

Besøk Kongsvingerhallen på lørdag for å se fotballglede på høyt nivå! Foto: Glomdalsfotball

Besøk Kongsvingerhallen på lørdag for å se fotballglede på høyt nivå! Foto: Glomdalsfotball

 

Du har kanskje også lyst til å lese: