Sander G13 vant avdelingen

Sander G13

Sander G13 ble avdelingsvinnere i 2. divisjon.

Forrige ukes avsluttende kamp endte med 4 – 0 seier over Skarnes /Slåstad G13 Hvit. Dermed ble Sander G13 avdelingsvinnere i 2. divisjon. Glomdalsfotball gratulerer!

Høstesongen startet med et hårfint bortetap for Kongsvinger IL Rød, men grønntrøyene fra Odalen kom sterkt tilbake, og slo i tur og orden lag fra Eidskog, Grue og Hof/Åsa/Flisa/Kjellmyra. Sesongens største seier ble likevel hjemmetriumfen over Nord-Odal G13 i september. Da ga ikke Sanderguttene seg før det sto hele 13 – 1 i målprotokollen.

 

Mye dyktige folk

– Dette føles veldig fortjent, sier oppmann Monica Gysler, som har sett de fleste av årets kamper.

– Vi har slitt med skader gjennom hele sesongen, og med bare 12 spillere i utgangspunktet, synes vi dette er litt av en prestasjon. Min sønn, Lucas, som for øvrig er midtstopper på laget, kom til Sander for tre år siden og ble tatt veldig godt i mot.

Samling før avspark og gode pauseprater er viktig.

Det er mange dyktige folk her i klubben. Ikke minst er fotballmiljøet veldig godt. Jeg vil også rette en stor takk til trenerne Leif Larsen og Trond Hauge, som alltid stiller opp for laget, og er veldig godt likt blant gutta.

Ønsker flere spillere

Ifølge oppmannen er det en treningsvillig og positiv gjeng som nå har fått betalt for innsatsen de har lagt ned siden lenge før sesongen startet. Og oppkjøringen til ny sesong er allerede i gang.

– Vi trener utendørs så lenge det går an. To dager i uka, hele året, og når det blir for umulig ute, da trekker vi innendørs. Det er mulig at gutta får litt treningsfri rundt juletider, smiler oppmann Gysler, som håper at flest mulig av spillerne tar en ny sesong.

Vi skulle gjerne meldt oss på i 11`er serien, men vi er for få til å kunne gjøre det. Derfor tar vi gjerne imot flere spillere så vi får litt større bredde i laget.

Du har kanskje også lyst til å lese: